Brabant Water

Disciplines
Industriële automatisering Technisch Beheer

Brabant Water & Hoppenbrouwers continueren samenwerking

Erwin Vromans, Projectleider Brabant Water: “Hoppenbrouwers werkte in het verleden al aan diverse renovatieprojecten voor ons en deed hierdoor veel kennis op over onze waterproductiebedrijven en de toegepaste procesautomatisering. De samenwerking verloopt altijd erg prettig.

Het is voor ons van belang dat het voorspellen van de waterconsumptie geautomatiseerd verloopt en dat de productie van drinkwater zeer betrouwbaar blijft verlopen. Hiervoor hebben wij een projectteam samengesteld met software-engineers om de software bij waterproductiebedrijven aan te passen, Hoppenbrouwers was onderdeel van dit projectteam. De lijnen met Hoppenbrouwers zijn kort, de communicatie is goed en de mensen zijn prettig om mee te werken.”

De samenwerking wordt gecontinueerd en Hoppenbrouwers is inmiddels ook betrokken bij andere projecten zoals:

  • De ontwikkelingen van een nieuwe versie van de standaard procesautomatisering.
  • Het ontwikkelen van een overkoepelende besturing voor de hogedrukpompen van diverse waterproductiebedrijven.

Hoppenbrouwers was onderdeel van dit projectteam. De lijnen met Hoppenbrouwers zijn kort, de communicatie is goed en de mensen zijn prettig om mee te werken.

Erwin VromansProjectleider Brabant Water

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief