Agristo nieuwbouw fritesfabriek

Disciplines
Beveiliging Elektrotechniek Industriële automatisering Technisch Beheer

Efficiënt werken voor Agristo

Argristo is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van diepgevroren en voorgebakken aardappelproducten. Naast het hoofdkantoor heeft Agristo twee productievestigingen. Hoppenbrouwers werkt voor de productievestiging in Tilburg. Hoppenbrouwers legde in de nieuwe Tilburgse fabriek de complete elektrotechnische en besturingstechnische installatie aan. Ook ontwierpen, bouwden en programmeerden we de besturingskasten, die elk met een lengte van 12 meter lang uniek te noemen zijn.

De behoefte van Agristo was om zo efficiënt mogelijk te werken en zoveel mogelijk informatie op de werkvloer te laten zien. We pasten de complete automatisering aan om in deze behoefte te kunnen voorzien. De productiebesturing bestaat uit vier modicom PLC’s met daarboven een Vijeo SCADA systeem. Een MES systeem zorgt ervoor dat gegevens te visualiseren zijn.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief