Uitbreiding Doornroosje verbetert dienstverlening

Disciplines
Beveiliging Elektrotechniek

Doornroosje is al ruim 50 jaar hét poppodium van Nijmegen en omstreken. Van pop, rock en hiphop tot techno, metal en jazz: voor liveshows ben je bij Doornroosje aan het goede adres. Het poppodium in Nijmegen heeft uitbreidingsplannen. Met deze plannen verbetert ze haar dienstverlening en wordt een bezoek een onvergetelijke muzikale ervaring.

De werkzaamheden zijn behoorlijk ingrijpend. Zo wordt het oppervlak van de verdieping uitgebreid en wordt de rookruimte bij de foyer getrokken. Hierdoor ontstaat er ook een verbinding met het café. Met deze aanpassingen wordt de foyer aanzienlijk vergroot. Tevens wordt de gaderobe verruimd en wordt er een aparte toegang gerealiseerd voor de paarse zaal. Ook komt er een lift voor mindervaliden.

Huidige installaties bevinden zich in het hart van het nieuwe gedeelte

Voor ons zijn de werkzaamheden zoals het installeren en aanpassen van de brandmeldinstallatie, verdeelkast, verlichting, toegangscontrole en ontruimingsinstallatie ‘gesneden koek’. Wat het complexer maakt, is dat al deze installaties zich bevinden in het hart van het nieuw te realiseren gedeelte, waardoor alles naar een nieuwe positie moet worden verplaatst. Duidelijke afspraken vastleggen met de andere bouwpartners is daarom belangrijk.

Ook is de tijdsdruk hoog. Doornroosje wil uiteraard de deuren zo kort mogelijk gesloten houden. Bovendien ligt de programmering vast en kan daar niet van afgeweken worden. Daarom zijn de voorbereidingen al in volle gang, zodat we snel en efficiënt te werk kunnen gaan. Direct na de Nijmeegse 4-daagse week wordt er gestart met de werkzaamheden.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief