996 zonnepanelen voor de Van Tilburg

Disciplines
Duurzame energie

Bastianen Groep

Van Tilburg – Bastianen Groep is een grote organisatie gericht op de verkoop en het onderhoud van auto’s en trucs. Met het oog op de toekomst en verduurzaming ontstond bij hen de wens voor plaatsing van zonnepanelen. Via Rooftop Energy, een energiecorporatie, kreeg Hoppenbrouwers Techniek de opdracht voor het installeren van 996 zonnepanelen. Zo werd er op vier verschillende locaties van de Van Tilburg – Bastianen Groep zonnepanelen geplaatst. In zijn totaliteit wekt de PV-installatie jaarlijks 256.500 kWh op en daarmee bespaart het 117.760KG op de CO2 uitstoot per jaar (dit staat gelijk aan 73 huishoudens). Het project startte in oktober 2017 startte en werd in december opgeleverd.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief