300 zonnepanelen Gebotex in Dordrecht

Disciplines
Duurzame energie

Duurzamer werken

De Boer Groep verzamelt en sorteert oud textiel en maakt deze gereed voor hergebruik. Ze werken samen met bedrijven die op duurzame wijze textiel recyclen. Gebotex is opgericht in 1978 en momenteel het oudste sorteerbedrijf binnen de Boer Groep Holland. Hun kernactiviteiten bestaan uit het inkopen, sorteren, verpakken en wereldwijd exporteren van gebruikt textiel. Sinds december 2016 is Gebotex een stuk duurzamer geworden.

Hoppenbrouwers kreeg de opdracht voor het installeren van 300 zonnepanelen bij Gebotex in Dordrecht. Met de plaatsing van deze zonnepanelen krijgt de duurzame bedrijfsvoering een extra boost.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief