Duurzaam huis - Waar Techniek Leeft Duurzaam huis  – Waar Techniek Leeft

Binnen 24 uur een huis verduurzamen

Verduurzamen, duurzame energie en milieuvraagstukken komt in steeds meer agenda’s terug. Bij bedrijven, maar ook particulieren kijken steeds vaker naar de mogelijkheden om hun woning duurzamer te maken. De nieuwe bewoners van dit pand speelden met dezelfde gedachtes en zijn de mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid gaan onderzoeken. Eigenlijk waren er 3 aparte wensen: zonnepanelen, een warmtepomp en een autolaadpaal. Deze vraagstukken heeft Hoppenbrouwers gecombineerd in 1 project waardoor de klant 1 compleet advies heeft gekregen en niet met verschillende partijen hoeft te schakelen.

Binnen 24 uur hebben we zonnepanelen gelegd, een warmtepomp geïnstalleerd, de verdeelkasten vervangen en een autolaadpaal geplaatst. Dit pakket zorgt ervoor dat het huis energieneutraal is en de bewoners klimaatbewust de weg op kunnen.

Particulieren ontzorgen

Naast zakelijke markten is Hoppenbrouwers ook actief binnen de particuliere markt. Als totaalinstallateur zorgt Hoppenbrouwers voor zowel de elektrotechnische als werktuigbouwkundige installaties voor particulieren. Verduurzaam jouw huis met zonnepanelen en een warmtepomp of voeg net dat beetje extra luxe in huis toe door middel van domotica.

Hoppenbrouwers Techniek realiseerde een compleet domotica concept voor een luxe appartement

3 voordelen van Hoppenbrouwers

Betrouwbaar & kunding
Volledig ontzorgen
Lokaal geworteld

Duurzame energie voor particulieren

Ook particulieren kiezen steeds vaker voor duurzame energie. Hiermee draag je bij aan een beter milieu, maar investeren in duurzame energie levert daarnaast ook financieel rendement op. Ook vanuit de overheid worden duurzame installaties gestimuleerd en hiervoor worden ook subsidies gegeven.

Woning verduurzamen in 24 uur met Hoppenbrouwers Techniek

Werktuigbouwkunde voor particulieren

Werktuigbouwkundige installaties in huis zijn onmisbaar om prettig en comfortabel te kunnen wonen. Van gas- en waterleidingen tot het sanitair, maar ook klimaat- of koelingsinstallaties dragen hieraan bij. Op zoek naar de perfecte badkamer? Bij Baderie Hoppenbrouwers stel je deze samen.

Woning verduurzamen in 24 uur met Hoppenbrouwers Techniek

Elektrotechniek voor particulieren

Van de verlichting tot de beveiligingsinstallaties, Hoppenbrouwers verzorgt ook de elektrotechnische installaties voor particulieren. We denken graag met je mee en zorgen dat duurzame en flexibele elektrotechnische installaties voor meer wooncomfort zorgen.

Maak samen met Hoppenbrouwers Techniek jouw huis duurzaam

Projectcase duurzaam huis

Op een economisch verantwoorde wijze het huis verduurzamen, het liefst zo snel mogelijk en met zo min mogelijk gedoe. Met die wensen klopte Jordi ter Woord aan bij Hoppenbrouwers, die deze uitdaging met beide handen aangreep. Het resultaat: een duurzame woning in 24 uur.

Woning verduurzamen in 24 uur met Hoppenbrouwers Techniek