Installatie

Vind hier alle antwoorden rondom vragen over de installatie. Wil je weten of je nog iets klaar moet zetten of wat er gebeurd met de oude installatie? Dan zoek je op de juiste pagina. Staat het antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op. Al onze contactgegevens vind je op de contactpagina.

Dat verschilt per product. Zorg in ieder geval voor een opgeruimde en schone plek, zodat de installatiemedewerker de ruimte heeft. Kies hieronder welk product je hebt besteld om te zien wat je nog meer kunt doen:
Cv-ketel

Geen zorgen, wij nemen de installatie die we vervangen voor je mee. Daarnaast zorgen we ervoor dat deze op de juiste manier gerecycled wordt.

Een klantvriendelijke installatiemedewerker legt je duidelijk uit wat hij gaat doen. Als je akkoord bent, gaat hij aan de slag en na afloop laat hij zien wat er gebeurd is. Vragen? Stel ze gerust, we helpen je graag!

Dat verschilt per product en hangt af van de installatieplek. Op basis van je foto’s krijg je vooraf een indicatie. Met een cv-ketel zijn we gemiddeld tussen de drie en vijf uur bezig.

Je ontvangt een bevestiging van je bestelling. Daarna hoor je op welk tijdstip we langskomen. De avond voordat we komen sturen we je een bericht en nog een als de installatiemedewerker onderweg is.

Het is belangrijk dat er iemand in het huis aanwezig is tijdens de gehele installatie. Blijk je niet thuis te zijn? Dan zijn wij genoodzaakt om 175,- in rekening te brengen. Ook nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een nieuwe afspraak te maken.

Dat is vreemd, misschien is er wat gebeurd onderweg of staat hij in de file. Is de installatiemedewerker een half uur na de afgesproken tijd nog niet aanwezig? Neem dan contact met ons op, zodat we uit kunnen zoeken wat er aan de hand is. We laten je zo snel mogelijk iets weten natuurlijk.

Dit kun je verwachten als je Hoppenbrouwers Techniek een cv-ketel laat installeren.