Hybride warmtepomp

Vind hier alle antwoorden rondom vragen over de hybride warmtepomp. Wil je weten wat een cv-ketel is en hoeveel deze kost? Dan zoek je op de juiste pagina. Staat het antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op. Al onze contactgegevens vind je op de contactpagina.

 • Wat kost een hybride warmtepomp?

  Moet de meterkast aangepast worden? Hoeveel kilowattuur kies je? En neem je een nieuwe cv-ketel voor maximaal rendement? Dit speelt allemaal mee in de kosten wanneer je een hybride warmtepomp gaat kopen. Ter indicatie: een Intergas Xtend hybride warmtepomp kost 7.099,- euro.

 • Wat levert een hybride warmtepomp op?

  Een hybride warmtepomp brengt je gasrekening flink omlaag. En je verliest er geen graadje warmte mee. Zo kan een Intergas hybride warmtepomp tot tachtig procent op je gasverbruik besparen. Wat je precies bespaart is (onder andere) afhankelijk van de grootte van je woning.

 • Kan een hybride warmtepomp in mijn huis geïnstalleerd worden?

  Om een hybride warmtepomp optimaal te laten functioneren, is vloerverwarming als hoofdverwarming een must. Bovendien levert een hybride warmtepomp pas écht wat op als je huis goed geïsoleerd is. We komen graag de situatie bij je thuis bekijken en geven je het beste advies.

  Lees meer
 • Waarom kiezen wij voor het merk Intergas?

  Er zijn heel veel merken cv-ketels. Wij leveren cv-ketels van Intergas. Die zijn super betrouwbaar en we hebben er al jaren goede ervaringen mee. Omdat het ons ‘huismerk’ is, weten we er bij Hoppenbrouwers alles van. Echt alles!

  Lees meer
 • Welke meldcode kan ik gebruiken voor een subsidie aanvraag?

  De meldcode van onze Intergas Xtend hybride warmtepomp is KA22154. Deze kan je gebruiken bij je subsidie aanvraag.