CV-ketel

Vind hier alle antwoorden rondom vragen over de cv-ketel. Wil je weten wat een cv-ketel is en hoeveel deze kost? Dan zoek je op de juiste pagina. Staat het antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op. Al onze contactgegevens vind je op de contactpagina.

 • Wanneer moet je een cv-ketel vervangen?

  Als je nog een oude cv-ketel hebt en hij gaat kapot, dan is het slim om ‘m te vervangen. Niet alleen omdat je meer comfort hebt met een nieuwe ketel, maar nieuwe cv-ketels zijn ook veel zuiniger en duurzamer.

 • Hoe lang gaat een cv-ketel mee?

  Bij regelmatig onderhoud gaat een cv-ketel zeker 15 jaar mee. Als je het onderhoud achterwege laat, kan het elektronische deel na zo’n negen jaar slechter gaan functioneren. Je cv-ketel werkt dan niet meer zo goed of helemaal niet meer.

  Lees meer
 • Wat kost een cv-ketel eigenlijk?

  Dat hangt van je woning af, je gezinsgrootte, wat je precies wilt en wat nodig hebt. Onze Intergas-ketels beginnen vanaf 1.700, – en lopen tot 2.700, -. Daarnaast bieden wij een all-in service abonnement voor slecht 15,- per maand.

 • Is cv-ketelonderhoud verplicht?

  Nee, je hebt de mogelijkheid om te kiezen. Kies je voor het all-in service-abonnement, dan krijg je €360,- korting op je ketel. Wij willen dat je 24/7 kunt genieten van maximaal comfort én we hebben oog voor onze planeet. Daarom raden wij ons service-abonnement sterk aan!

  Zo regelen we het onderhoud