CV-ketel

Vind hier alle antwoorden rondom vragen over de cv-ketel. Wil je weten wat een cv-ketel is en hoeveel deze kost? Dan zoek je op de juiste pagina. Staat het antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op. Al onze contactgegevens vind je op de contactpagina.

 • Wanneer moet je een cv-ketel vervangen?

  Als je nog een oude cv-ketel hebt en hij gaat kapot, dan is het slim om ‘m te vervangen. Niet alleen omdat je meer comfort hebt met een nieuwe ketel, maar nieuwe cv-ketels zijn ook veel zuiniger en duurzamer.

 • Hoe lang gaat een cv-ketel mee?

  Bij regelmatig onderhoud gaat een cv-ketel zeker 15 jaar mee. Als je het onderhoud achterwege laat, kan het elektronische deel na zo’n negen jaar slechter gaan functioneren. Je cv-ketel werkt dan niet meer zo goed of helemaal niet meer.

  Lees meer
 • Wat kost een cv-ketel eigenlijk?

  Dat hangt van je woning af, je gezinsgrootte, wat je precies wilt en wat nodig hebt. Onze Intergas-ketels beginnen vanaf 1.700, – en lopen tot 2.700, -. Daarnaast bieden wij een all-in service abonnement voor slecht 15,- per maand.

 • Is cv-ketelonderhoud verplicht?

  Wanneer je kiest voor een Intergas cv-ketel bij Hoppenbrouwers heb je de mogelijkheid om hier een all-in service-abonnement bij af te sluiten. Dit is niet verplicht, maar we raden dit sterk aan! Daarom zitten de kosten voor de eerste twee jaar van het all-in service-abonnement al bij de totaalprijs van jouw nieuwe ketel inbegrepen, die krijg je van ons cadeau. Wij willen namelijk dat jij 24/7 kunt genieten van maximaal comfort.

  Liever geen abonnement? Dat kan, maar dan loop je je cadeautje mis: de totaalprijs van je cv-ketel valt dan 360,- duurder uit.

  Zo regelen we het onderhoud