Airco

Vind hier alle antwoorden rondom vragen over de airco. Wil je weten wat een cv-ketel is en hoeveel deze kost? Dan zoek je op de juiste pagina. Staat het antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op. Al onze contactgegevens vind je op de contactpagina.

 • Wat kost een airco?

  Een airco kopen kost minimaal € 2.300. Het ligt er natuurlijk aan welk type en hoeveel binnenunits je kiest. De prijs is bij ons inclusief montage. Dus geen nare verrassingen achteraf. Je weet precies wat je betaalt en wat je ervoor krijgt.

  Lees meer
 • Welke airco kan ik het best kopen?

  Bij Hoppenbrouwers vind je airco’s van Daikin en Panasonic. We zien het als onze huismerken. We hebben vertrouwen in de merken en hebben er goede ervaringen mee. Je weet dat je kwaliteit in huis haalt. Zo is de keuze weer makkelijker.

 • Kun je verwarmen met een airco?

  Bij een airco denk je aan het verkoelen van je huis, maar steeds meer modellen kunnen ook verwarmen. Dan trekt de buitenunit warmte uit de lucht en verspreidt de binnenunit dit.

  Lees meer
 • Hoe werken meerdere binnenunits met één buitenunit?

  Eén buitenunit kun je aan maximaal vijf binnenunits koppelen. De buitenunit zuigt lucht aan om deze allemaal te laten werken. Je kunt de temperaturen voor de binnenunits afzonderlijk instellen. Maar ze moeten wel allemaal tegelijk koelen of verwarmen.