Service & onderhoud bij Hoppenbrouwers

Alles over service en onderhoud van jouw installaties.

 

Service en onderhoud cv-ketel

Als je een cv-ketel bij Hoppenbrouwers aanschaft, zorgen wij ervoor dat deze optimaal werkt en blijft werken. Met regelmatig onderhoud, verklein je de kans op storingen aanzienlijk. Bovendien gaat de ketel veel langer mee! We raden daarom een all-in service-abonnement aan.

Service Abonnement

Service Voorwaarden

Service en onderhoud warmtepomp

Als jij een hybride warmtepomp bij Hoppenbrouwers koopt, gaan we uit van tweejaarlijks onderhoud. We controleren de installatie binnen én buiten en vervangen onderdelen als dat nodig is. Zonder extra kosten, want ook de onderdelen zitten in het all-in service-abonnement.

Service Abonnement

Service Voorwaarden

Service en onderhoud airco

Met een all-in service-abonnement ben jij zeker van tweejaarlijks onderhoud aan jouw airco. Een slimme keuze voor een optimale werking. Hiermee voorkom je nare geurtjes, verklein je de aanwezigheid van bacteriën en pollen én verbruikt jouw airco minder energie!

Service Abonnement

Service Voorwaarden

Service en onderhoud zonnepanelen

Haal maximaal rendement uit je zonnepanelen met de service-abonnementen van Hoppenbrouwers. Laat je panelen eens in de twee jaar reinigingen, laat ons de prestaties van je panelen monitoren en/of kies voor een tweejaarlijkse (veiligheids)inspectie.

 

Service Abonnement

Service Voorwaarden

Ontvang onze nieuwsbrief