Hoppenbrouwers Veilig en Zeker-pakket

Veiligheid op de eerste plek

Met het Hoppenbrouwers Veilig en Zeker-pakket geniet je zorgeloos van een warm huis. Bij Hoppenbrouwers staat veiligheid hoog in het vaandel, daarom bieden wij verschillende tools om dit te garanderen. Zo kom je niet voor onverwachte problemen te staan. Bij iedere installatie is het Veilig en Zeker-pakket inbegrepen. Voor slechts 200 euro ben je zeker van: 

  • Installatie en afregeling door CO-gecertificeerde monteurs 
  • Nieuwe rookgas-afvoer 
  • Uitgebreide koolmonoxidemeting 
  • CO-melder 
  • Intergas Gateway  

Wij leggen je graag uit wat dit precies inhoudt.  

 

Doe de ketelkiezer

Rookgas-afvoer

Een goede rookgas-afvoer zorgt dat er geen giftige gassen ontsnappen tijdens het verbrandingsproces in de cv-ketel. De rookgas-afvoer leidt deze gassen direct naar buiten. Om er zeker van te zijn dat de afvoer veilig is, vervangen wij het huidige exemplaar voor een nieuwe.

CO-melder

Koolmonoxide (CO) is een gevaarlijk gas: als je het inademt kun je bewusteloos raken en zelfs overlijden. Het meest gevaarlijke is misschien wel dat je het niet ruikt of proeft: daardoor is het een sluipend gevaar in ieder huis. Koolmonoxide komt vrij tijdens het verbrandingsproces in je cv-ketel en wordt direct naar buiten afgevoerd. Een CO-melder waarschuwt je als het giftige gas, bijvoorbeeld door een lek, toch in huis terechtkomt. Hoewel de ketels van tegenwoordig erg veilig zijn, is een CO-melder een kleine toevoeging die je nét wat meer zekerheid geeft, mocht het toch fout gaan.  

Intergas Gateway

De Intergas Gateway maakt van je Intergas Comfort Touch thermostaat een slimme thermostaat. Zo bedien je de cv-ketel eenvoudig op afstand met de Comfort Touch app. Daarnaast meet de Intergas Gateway preventief of er problemen met je cv-ketel zijn. Zo kunnen wij op afstand meekijken als er een probleem voordoet. Springt de ketel op storing? Dan krijgen wij vanuit Intergas een melding. Zo kunnen we je het snelste helpen.