Een service-abonnement voor je cv-ketel

Als je een cv-ketel bij Hoppenbrouwers aanschaft, zorgen wij ervoor dat deze optimaal werkt én blijft werken. Dag in, dag uit. Jaar in, jaar uit. Goed onderhoud is hiervoor cruciaal. Een all-in service-abonnement is daarom aan te raden. Je bent verzekerd van tweejaarlijks onderhoud en als je een storing hebt, staat er binnen 24 uur een monteur voor je deur.

De voordelen van een all-in service-abonnement

  • – Minimaal twaalf jaar een optimaal werkende cv-ketel
  • – Storingen binnen 24 uur opgelost
  • – Altijd een videomonteur beschikbaar
  • – Snel een monteur aan de deur
  • – 24/7 storingsdienst
  • – Nooit extra kosten

Elke twee jaar onderhoud

Bij iedere Intergas cv-ketel die je bij Hoppenbrouwers koopt, gaan we uit van tweejaarlijks onderhoud. Zodra je cv-ketel toe is aan onderhoud, ontvang je van ons vanzelf bericht per mail. Vervolgens maak je makkelijk en snel een afspraak. Er komt een onderhoudsmonteur bij je langs die de installatie van binnen en van buiten controleert. Dat duurt, afhankelijk van de installatie, één tot twee uur.

Veilig en zuiniger

Bij een onderhoudsbeurt kijken we niet alleen naar de installatie zelf. We checken alle ins & outs, we reinigen de ketel en we vervangen onderdelen als dat nodig is. Zonder extra kosten, want ook de onderdelen zitten in het all-in service-abonnement. Zo ben je er zeker van dat je installatie perfect werkt! Dat merk je ook aan je gasrekening. Een goed onderhouden cv-ketel zijn namelijk een stuk zuiniger.

All-in service-abonnement

Het all-in service-abonnement voor de cv-ketel kost 15,- per maand. Heb je een cv-ketel én een hybride warmtepomp? Dan bedragen de kosten voor het service-abonnement slechts 27,50 per maand. Je contract loopt twaalf jaar en is na twee jaar maandelijks opzegbaar. Maar waarom zou je? Met je abonnement hoef je niks te betalen voor periodiek onderhoud, arbeid of onderdelen. En heb je een storing, dan is er binnen vier uur een monteur beschikbaar. Binnen 24 uur lossen we de storing op en als het moet, vervangen we de ketel en/of warmtepomp.

Wil je ook twaalf jaar zekerheid?

Als je kiest voor een cv-ketel van Hoppenbrouwers, is ook het onderhoud goed geregeld. Zo ben je voor een laag maandbedrag áltijd verzekerd van een optimaal werkende installatie.

Koop een nieuwe cv-ketel