Een service-abonnement voor je airco

 • storingen binnen 24 uur opgelost
 • nooit extra kosten
 • vast bedrag per maand
Doe de aircokiezer

All-in service-abonnement

Als je kiest voor een nieuwe airco  bij Hoppenbrouwers regel je natuurlijk ook het onderhoud goed. Bij airco’s met minder dan 3 kg koudemiddel is onderhoud niet verplicht. Wel raden wij aan om je airco eens in de twee jaar te laten onderhouden voor een optimale werking. Met een all-in service-abonnement sta jij nooit voor onverwachte kosten! Voor een vast bedrag per maand ben jij zeker van tweejaarlijks onderhoud, komen we bij je langs wanneer je airco een storing heeft en betaal jij nooit extra kosten bij reparaties.

Heeft jouw airco één buiten- en één binnenunit? Dan kost het service-abonnement slechts 15,- per maand. Hebben wij één buiten- en twee binnenunits geïnstalleerd? Dan betaal je 20,- per maand voor het service-abonnement. Het abonnement kost 25,- per maand wanneer jij één buiten- en drie binnenunits hebt.

Elke twee jaar onderhoud

Is jouw airco toe aan onderhoud? Dan ontvang je automatisch een bericht per mail. Je plant vervolgens makkelijk zelf een afspraak in. Onze specialist komt op het door jou gekozen moment bij je thuis en reinigt de airco-unit, inclusief de interieur- en pollenfilters. Indien nodig worden ze (kosteloos) vervangen. Er wordt gecheckt of de airco (niet) lekt en wanneer het nodig is, wordt het koudemiddel bijgevuld. Verder kijken we heel de airco, de compressor, ventilatoren en alle elektrische componenten na en voeren we een complete keuring uit. Zo voorkom je nare geurtjes, verklein je de aanwezigheid van bacteriën en pollen, en ben je er zeker van dat jouw airco perfect werkt en blíjft werken!

Bekijk voorwaarden

Veelgestelde vragen

 • Waarom zou ik de eerste twee jaren een onderhoudscontract nemen, terwijl ik dan ook productgarantie heb?

  Uiteraard zit er productgarantie op onze installaties voor thuis. Maar met een onderhoudscontract komen onze specialisten ook bij je langs voor onderhoud wat niet binnen de garantie valt. Ook kun je met een onderhoudscontract gebruikmaken van de storingsdienst, daarmee wordt een storing (ook in het weekend!) binnen 24 uur opgelost.

  Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om pas na de eerste twee jaar een onderhoudscontact af te sluiten. Dan worden de kosten voor een eerste inspectie en de kosten van het onderhoud (welke normaal zijn inbegrepen in het maandbedrag) in rekening gebracht.

 • Hoe vaak is onderhoud nodig bij een airco?

  Dat verschilt per product. Niet voor elke installatie is onderhoud verplicht. Vraag bij de monteur of onze onderhoudsafdeling of dit van toepassing is op jouw installatie.

  Voor een gemiddelde airco-installatie raden wij elke twee jaar onderhoud aan voor een optimale werking, zodat je nooit voor onverwachte problemen komt te staan.

 • Kan ik ook een contract afsluiten voor een bestaande installatie?

  Ja, dat kan! Je kunt een servicecontract afsluiten voor je bestaande installatie. We voeren eerst een inspectie uit om te beoordelen of je installatie geschikt is voor het contract. Deze inspectie is exclusief materiaal- en reparatiekosten. Na goedkeuring kun je profiteren van al onze onderhouds- en servicevoordelen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 • Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud of service?

  Je ontvangt automatisch een e-mail als er onderhoud nodig is. Heb je problemen en wil je dat we naar de installatie kijken, neem dan contact met ons op.

 • Ik heb geen mail ontvangen voor het inplannen van onderhoud?

  Is er onderhoud nodig, maar heb je geen melding gehad? Neem dan contact met ons op, dan maken we gelijk een afspraak.

 • Ik wil het all-in service-abonnement opzeggen

  Na twee jaar kun je het abonnement maandelijks kosteloos opzeggen, maar voor service en onderhoud heb je wél een servicecontract nodig. Ga je binnen twee jaar verhuizen, scheiden of heb je te maken met een overlijden en wil je het contract opzeggen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Ontvang onze nieuwsbrief