Hybride warmtepomp

Duurzaam je huis verwarmen

 • 100,- korting via het Regionaal Energieloket
 • Bespaar tot 80% op je gasverbruik
 • Inclusief complete installatie
 • 12 jaar all-in service
Doe de hybridekiezer

Hybride warmtepomp kopen

Wil je je huis verduurzamen met een hybride warmtepomp systeem? We geven je graag advies zodat je vooral kan genieten van de voordelen: minder gasverbruik en een lekker warm huis. En verder geen gedoe. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In samenwerking met het Regionaal Energieloket bieden we je korting op de hybride warmtepomp systeem. Scheelt jou geld.

Bestellen, supermakkelijk!

Hybridekiezer

Doe de hybride warmtepompkiezer en krijg direct een prijsindicatie te zien. Ook plan je hier gelijk de schouw in.

Schouw en adviesgesprek

Een specialist van Hoppenbrouwers komt langs om de mogelijkheden te bekijken.

Plan de installatie

Als de woningsituatie wordt goedgekeurd plannen we direct een installatiedatum in.

Installatie

Op de afgesproken installatiedatum installeren onze monteurs het hybride warmtepomp systeem.

 • Waarom kiezen voor Hoppenbrouwers

  Hoppenbrouwers heeft ruime ervaring met het adviseren en installeren van hybride warmtepomp systemen. Daarnaast bezitten wij de benodigde keurmerken en certificaten die nodig zijn om een hybride warmtepomp goed en veilig te installeren. Met ons all-in service abonnement ben je verzekerd van 12 jaar service en onderhoud zonder bijkomende kosten . Scheelt jou gedoe.

 • Wat is het aanbod binnen deze actie?

  Het aanbod van deze actie bestaat uit een hybride warmtepomp systeem inclusief installatie. De installatie van een hybride warmtepomp is een gespecialiseerde klus en vereist vakkennis. Helaas is nog niet elk huis geschikt voor een hybride warmtepomp, daarom onderzoeken we eerst of uw woning geschikt is. Doe hier de warmtepompkiezer en kom erachter of je woning geschikt is.

 • Krijg ik subsidie op mijn hybride warmtepomp?

  Jazeker! Een hybride warmtepomp kopen, is een duurzame investering. Daarom biedt de overheid subsidies aan om deze investering aantrekkelijker te maken. Voor de Intergas Xtend bedraagt de subsidie circa 2400,- euro. Lees op de website van het RVO hoe je deze subsidie aan kan vragen.

Ontvang onze nieuwsbrief