Hybride warmtepomp

Duurzaam je huis verwarmen

  • 100,- korting via het Regionaal Energieloket
  • Bespaar tot 80% op je gasverbruik
  • Inclusief complete installatie
  • 12 jaar all-in service
Doe de hybridekiezer

Hybride warmtepomp kopen

Wil je je huis verduurzamen met een hybride warmtepomp systeem? We geven je graag advies zodat je vooral kan genieten van de voordelen: minder gasverbruik en een lekker warm huis. En verder geen gedoe. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In samenwerking met het Regionaal Energieloket bieden we je korting op de hybride warmtepomp systeem. Scheelt jou geld.

Maak gebruik van de kortingscode REL-BEST-2022 en ontvang 100,- korting (Geldig t/m 28-02-2023).

Bestellen, supermakkelijk!

Stap 1 Hybridekiezer

Doe de hybride warmtepompkiezer en krijg direct een prijsindicatie te zien. Ook plan je hier gelijk de schouw in.

Stap 2 Schouw en adviesgesprek

Een specialist van Hoppenbrouwers komt langs om de mogelijkheden te bekijken.

Stap 3 Plan de installatie

Als de woningsituatie wordt goedgekeurd plannen we direct een installatiedatum in.

Stap 4 Installatie

Op de afgesproken installatiedatum installeren onze monteurs het hybride warmtepomp systeem.

Meer weten over de actie?

Hoppenbrouwers heeft ruime ervaring met het adviseren en installeren van hybride warmtepomp systemen. Daarnaast bezitten wij de benodigde keurmerken en certificaten die nodig zijn om een hybride warmtepomp goed en veilig te installeren. Met ons all-in service abonnement ben je verzekerd van 12 jaar service en onderhoud zonder bijkomende kosten . Scheelt jou gedoe.

Het aanbod van deze actie bestaat uit een hybride warmtepomp systeem inclusief installatie. De installatie van een hybride warmtepomp is een gespecialiseerde klus en vereist vakkennis. Helaas is nog niet elk huis geschikt voor een hybride warmtepomp, daarom onderzoeken we eerst of uw woning geschikt is. Doe hier de warmtepompkiezer en kom erachter of je woning geschikt is.

Jazeker! Een hybride warmtepomp kopen, is een duurzame investering. Daarom biedt de overheid subsidies aan om deze investering aantrekkelijker te maken. Voor de Intergas Xtend bedraagt de subsidie circa 2400,- euro. Lees op de website van het RVO hoe je deze subsidie aan kan vragen.

Waarom kies je voor ons?

Complete installatie

Wij bieden complete ontzorging door een all-in installatie (met daarbij alle toebehoren)!

12 jaar all-in service

De komende 12 jaar voorzien we jou van advies, onderhoud, reparaties, service en onderdelen.

Maximaal rendement

Behaal maximaal rendement door naast de hybride wamtepomp te kiezen voor de beste cv-ketel.

Reparaties altijd binnen 1 dag

Een storing komt nooit uit. Daarom komen we die binnen 24 uur oplossen.

Veelgestelde vragen

De Intergas Xtend hybride warmtepomp kost 6750,- euro en een combi systeem met cv-ketel begint vanaf 8.692,-. Met de actie van het Regionaal Energieloket krijg je 100,- euro korting op je aankoop! Daarnaast krijg je tot 2400,- subsidie.

Een hybride warmtepomp brengt je gasrekening flink omlaag. En je verliest er geen graadje warmte mee. Zo kan een Intergas hybride warmtepomp tot tachtig procent op je gasverbruik besparen. Wat je precies bespaart is (onder andere) afhankelijk van de grootte van je woning. Hier vind je nog meer.

Ja, net als een reguliere cv-ketel moet een warmtepomp periodiek gecontroleerd worden. Daarom bieden wij een service-abonnement aan om jou te verzekeren van een goed onderhouden en optimaal presterende warmtepomp. Lees hier meer over ons service-abonnement.