• jouw huis een warm thuis
  • spectaculaire kortingen
  • comfortabel wonen

Oktober Woonmaand

De maand oktober staat helemaal in het teken van wonen! Daarom profiteer jij nu van hoge kortingen die oplopen tot wel 400,- op:

  • jouw huis een warm thuis
  • spectaculaire kortingen
  • comfortabel wonen

Oktober Woonmaand bij Hoppenbrouwers Thuis

Jouw huis een warm thuis

Oktober, de eerste maand na de zomer, brengt de grijze en koude dagen terug. Gelukkig is het ook de ‘Oktober Woonmaand’, waarin we ons huis omtoveren tot een warm en knus toevluchtsoord.

Daarom profiteer jij – alléén in de maand oktober – van spectaculaire korting (oplopend tot wel 400,-!) op onze cv-ketels en hybride warmtepompen van het merk Intergas. Perfect om te genieten van gezelligheid en comfort! 

Bekijk alle aanbiedingen
Woontip van Hoppenbrouwers
Woontip: warm zonder verwarming
Kruip heerlijk op de bank en nestel je in met fijne kussens en zacht plaid. Buiten mag het misschien wel kouder zijn, maar daar hoef jij geen last van te hebben. Trek de gebreide sokken van oma uit de kast en pak je mooiste capuchontrui van zolder. Warmte is het codewoord.

Voor niks gaat de zon op

Zonnepanelen voor jouw thuis

Besparen op je energierekening én je ecologische voetafdruk verkleinen? Dat doe je met zonnepanelen van Hoppenbrouwers!

Laat de zon voor je werken en combineer je zonnepanelen met onze thuisbatterij. Hiermee sla jij je eigen opgewekte energie op voor een later moment, waardoor je minder afhankelijk bent van energieleveranciers.

Direct profiteren van je eigen opgewerkte stroom? Dat kan door je huis duurzaam te verwarmen met een hybride warmtepomp (alléén in oktober met 250,- korting!) of met een airco. Of kies voor een laadpaal en laadt jouw elektrische auto met groene energie.

Welke installatie past bij jou?
Zonnepanelen van Hoppenbrouwers
Woontip van Hoppenbrouwers
Woontip: drink de warmte
Een grote mok met chocolademelk of een heerlijk glas met verse thee met honing houdt je lekker warm. Vouw je handen eromheen en je hebt een lekker (verwen)moment voor jezelf. Even ontspannen en je laten zakken in de bank om tot rust te komen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Start direct één van onze kiezers en vind uit welke installatie bij jouw situatie past!

Naar de kiezers

Liever een advies op maat?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem direct contact op via 085 000 4143.

Neem contact op