Oktober Woonmaand: 250,- korting op de Xtend hybride warmtepomp en 150,- korting op Intergas cv-ketels

Bekijk de actie!

Klantenservice

Onze klantenservice staat elke dag voor je klaar. Heb je een vraag over het aankoopproces of wil je wat meer weten over een installatie? Geen probleem! Wij helpen je met veel plezier.

Veel gestelde vragen
We staan voor je klaar!
  • Klantenservice:Op werkdagen van 08:00 uur tot 16:30 uur.
  • Storingsdienst:We zijn 24/7 telefonisch bereikbaar.
  • Hoppenbrouwers techniek B.V.
  • Aziëlaan 12
  • 5232 BA 's-Hertogenbosch
  • KVK nummer: 18 034 290
  • BTW nummer: NL 8001.33.596.B01

Heb je een vraag? Stel hem gerust!

"*" geeft vereiste velden aan

Veel gestelde vragen

Op dit moment zijn we actief in Noord-Brabant en in delen van Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland en Limburg. We zijn pas begonnen, maar gaan uitbreiden naar heel Nederland. En we willen het vooral heel goed doen! Wil je weten of we al bij je installeren? Doe de postcode-check in de ketelkiezer!

Sorry, helaas zijn wij nog niet helemaal foutloos. We gaan er dan ook alles aan doen om het op te lossen. Neem contact met ons op en we gaan meteen aan de slag!

Na je bestelling kun je het installatieadres niet meer zelf wijzigen. Iets fout ingevuld? Nog iets wijzigen aan je bestelling? Geen probleem! Klopt er iets niet aan het installatieadres of wil je toch een ander product? Neem zo snel mogelijk contact met ons op, dan passen we het aan.

Bij je bestelling stuur je foto’s mee van de huidige situatie. Daarop zien we of en hoe we de installatie kunnen plaatsen. En hoeveel tijd we nodig hebben. Het kan zijn dat we een probleem verwachten of dat een ander installatietype beter bij je past. Dan nemen we meteen contact met je op en blijf je niet voor niks thuis.

Daar zijn we niet zo van, eerlijk gezegd. Maar uiteraard maken we wel graag heldere afspraken. En daarover zijn we transparant. Waar ben je naar op zoek?

 

Algemene voorwaarden thuiswinkel

Aanvullende algemene voorwaarden

Abonnementen voorwaarden

Privacy statement

Ontdek de verschillende soorten warmtepompen