Duurzaam verwarmen

Jij wilt je woning verduurzamen en zoekt naar een oplossing om je huis duurzaam te verwarmen. Omdat het beter is voor het milieu, én voor je energierekening. Je kunt kiezen voor een warmtepomp. Hybride, full electric; ze zijn er in alle soorten en maten. Maar wist je dat je je huis ook kunt verwarmen met een airco? Wat is nu het beste voor jou(w) (situatie)? Wij nemen je mee in de wereld van duurzaam verwarmen.

Alle artikelen van dit thema

Verwarmen met een wamtepomp of airco?

De warmtepomp is geen onbekende. Maar sinds de grillige gasprijzen is er een ware run op deze duurzame oplossing. Wist je dat er verschillende soorten warmtepompen zijn? Zo biedt Hoppenbrouwers een hybride warmtepomp en een all-electric warmtepomp aan. We helpen jou graag met het maken van de keuze voor het installeren van de warmtepomp die het beste bij jouw wensen en woning past.

Ook met een airco kun je jouw woning verwarmen. Een airco is eigenlijk een lucht-luchtwarmtepomp. Moet hij de ruimte koelen, dan haalt de airco warmte uit de lucht en zuigt die naar buiten. Zet je de airco op verwarmen, dan werkt hij precies andersom: de airco haalt warmte uit de lucht van buiten en blaast die naar binnen. Het handige aan dit lucht-luchtsysteem is dat het supersnel op temperatuur is.

Alle artikelen van dit thema

Daarom is de warmtepomp zo hot

BlogDuurzaam verwarmen
Lees meer over Daarom is de warmtepomp zo hot

Warm de winter door: waarom cv-ketelonderhoud loont

BlogBesparenCV-KetelsDuurzaam verwarmen
Lees meer over Warm de winter door: waarom cv-ketelonderhoud loont

Verwarmen met een airco

BlogAirco'sDuurzaam verwarmen
Lees meer over Verwarmen met een airco

Wat is een airco?

BlogAirco'sDuurzaam verwarmen
Lees meer over Wat is een airco?

Wat is een hybride warmtepomp?

BlogDuurzaam verwarmenHybride warmtepompen
Lees meer over Wat is een hybride warmtepomp?

Ontvang onze nieuwsbrief