Productinformatie
Cv-ketel

Cv-ketels en thermostaten van Intergas

Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken en om onze processen efficiënt te houden, leveren wij uitsluitend betrouwbare cv-ketels en thermostaten van Intergas. Zo kunnen we je snelle en optimale service leveren en hebben we altijd alle onderdelen op voorraad. Scheelt ook weer overbodige voorraad. Kortom: super efficiënt!

Onze Intergas cv-ketels

De cv-ketels die wij leveren, zijn van onze huisleverancier Intergas. Om precies te zijn, vind je bij ons de modellen HRE 28/24, HRE 36/30, Xtreme 30 en Xtreme 36. Stuk voor stuk zeer betrouwbare en veel verkochte ketels. Welke ketel het beste past bij jouw woonsituatie en comfortwensen, vind je uit op deze pagina.

Als beste getest

Goed om te weten: wij hebben heel goede ervaringen met de cv-ketels van Intergas. Maar niet alleen wij zijn tevreden. De cv-ketels komen ook heel goed door de tests van de Consumentenbond. De Xtreme cv-ketels zijn zelfs als beste getest! Kijk maar eens op de website van de Consumentenbond.

Intergas Comfort Touch thermostaat

Bij een cv-ketel hoort natuurlijk ook een thermostaat. Wij adviseren de Comfort Touch. Een thermostaat met veel gebruiksgemak en een compact, modern design dat in elk interieur past. De bediening is intuïtief, eenvoudig en simpel.

We helpen je graag kiezen!

Niet in elk huis past dezelfde cv-ketel. En niet iedereen wil hetzelfde. Maar welke cv-ketel moet je hebben? We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Doe de ketelkiezer

Ook interessant

Nooit meer iets missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief!