VAKANTIEGELD WEKEN – GEBRUIK DE CODE VAKANTIEGELD2023 VOOR HOGE KORTINGEN
GA DIRECT NAAR DE ACTIEPAGINA

Productinformatie
Airco

Airco’s van Daikin bij Hoppenbrouwers Techniek

Zoek je bij Hoppenbrouwers Techniek een airco, dan stuit je al snel op de parels van Daikin. We hebben zulke goede ervaringen met het merk dat we het omarmen alsof het ons huismerk is. Jou maken we net zo enthousiast over Daikin airco’s. Want als je er een aanschaft, wil je ook meteen een goede hebben. Snappen wij.

Slim, slimmer, slimst

Je vindt hier verschillende typen Daikin airco’s: het Comfora-type (FTXP) en de Stylish-serie (FTXA), natuurlijk met een bijbehorende buitenunit. We selecteerden niet zomaar modellen, maar alleen de allerbeste én allerslimste. Stuk voor stuk zuiveren de airco’s de lucht. De Stylish-modellen zijn nog een tikje slimmer. Die bepalen namelijk met een sensor hoe warm het in de ruimte is en kunnen de lucht gelijkmatig over de kamer verdelen. Zo heb je in iedere hoek van de kamer een aangename temperatuur.

Het oog wil ook wat

Misschien vind jij een standaard airco-unit aan de muur geen probleem. Maar wij snappen het ook als je een ontwerp wilt dat in je interieur past. Daikin airco’s hebben een ‘Stylish’ lijn met strakke designs die maar wat mooi in jouw kamer passen. Strak, soepele lijnen, matzwart, zilver of in zwart afgewerkt. Ja, het oog wil ook wat.

Handig regelen met de app

Een airco moet jou vooral gemak en genot opleveren. Een afstandsbediening die kwijt is op een warme zomerdag, doet de temperatuur niet echt dalen. Daarom bedien je de Stylisch serie Daikin airco’s handig met een app. Zo kun je zelfs op afstand de temperatuur regelen zodat je in een aangenaam huis thuiskomt. De Comfora-modellen zijn ook met spraakbediening te regelen door de integratie met Google en Amazon Alexa. Dat is handig.

Ontdek welke airco van Daikin het beste in jouw huis past.

Meerdere binnenunits aansluiten

Een airco werkt per kamer. Jij wilt het liefst meerdere kamers voorzien van een fijne binnentemperatuur. Aan één buitenunit kun je tot vijf binnenunit aansluiten. De temperatuur kun je vervolgens per binnenunit apart regelen. Er is een voorwaarde: ze moeten allemaal verkoelen of verwarmen. De buitenunit is subtiel, nagenoeg geluidloos en heeft een slimme compressor waarmee je minder energie verbruikt en stabielere temperaturen in huis hebt.

Kies voor design, gemak én een aangename temperatuur. Dat is Daikin.

Bekijk ons assortiment

Ook interessant

Nooit meer iets missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief!