Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefen, moet je ons telefonisch en schriftelijk per mail of post op de hoogte stellen om de overeenkomst te herroepen. Je kan hiervoor gebruik maken van het formulier voor herroeping, maar dit is niet verplicht.

 

Let op! Demonteer nooit zelf de installatie in verband met je eigen veiligheid en de veiligheid van de bewoners van de woning. Op het moment dat je besluit de installatie te retourneren komen wij deze, zonder bijkomende kosten, veilig demonteren. De installatie hoef je vervolgens niet zelf meer te retourneren, deze nemen wij direct mee. Wanneer je besluit de installatie zelf te demonteren, kan er een waardevermindering plaatsvinden welke op kan lopen tot 100%.

 

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je het betaalde bedrag voor de installatie, inclusief plaatsingskosten, van ons terug. Het bedrag zal niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van de herroeping teruggestort worden op de rekening waarmee je de betaling hebt voldaan. Hier worden geen kosten voor in rekening gebracht. Wij mogen wachten met de terugbetaling tot wij de installaties hebben gedemonteerd en retour hebben genomen.

 

Ons retouradres

Hoppenbrouwers Techniek B.V.

T.a.v. Hoppenbrouwers Consumenten,
Aziëlaan 12,
5232 BA, ‘s-Hertogenbosch

 

Eventuele abonnementskosten van het afgenomen all-in service-abonnement moeten betaald worden tot het moment van ontbinding.

 

Europees modelformulier voor herroeping

Je kan ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.