Cv-ketel Roosendaal

Wie op zoek is naar een nieuwe cv-ketel in Roosendaal, kan rekenen op Hoppenbrouwers Techniek. Wij installeren nieuwe, energiezuinige cv-ketels van het merk Intergas. Onze ketels zijn ‘Hybride Ready’, wat betekent dat ze geschikt zijn voor hybride systemen, én ze hebben een hoog rendement. Wij hebben de ideale installatie voor elke situatie en we kunnen binnen 24 uur een nieuwe ketel bij jou thuis installeren. Het is aan jou om te bepalen wanneer de installatie het beste uitkomt.

We helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze met onze handige ketelkiezer:

Kies hier de juiste cv-ketel

“Er wordt netjes gewerkt en alles is duidelijk, van de offerte tot aan de installatie.”

Dhr. R. Oosterbeek (Dordrecht)

“Vriendelijke monteurs die niet eerder stoppen met hun werk voordat alles naar tevredenheid werkt.”

Mevr. C. Junier (Grave)

Cv-ketel kopen in Roosendaal of omstreken

Wanneer je een cv-ketel koopt, is het belangrijk om eerst goed te overwegen welke ketel het beste bij jouw wensen (én woning!) past. Er zijn verschillende soorten cv-ketels: elk type heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus het is aan te raden om goed te kijken wat het beste bij jouw situatie in Roosendaal past.

Het is tegenwoordig ook slim om rekening te houden met de toekomst en te kiezen voor een cv ketel die (later ook) geschikt is voor een hybride oplossing. Alle cv-ketels die Hoppenbrouwers levert zijn trouwens HR ketels, en ze zijn allemaal Hybride Ready.

Bekijk alle cv-ketels

Meer weten over onze cv-ketels?

Er bestaan verschillende merken cv-ketels. Bij Hoppenbrouwers vind je cv-ketels van Intergas. Wij hebben al jarenlang goede ervaringen met deze betrouwbare cv-ketels. En omdat Intergas ons ‘huismerk’ is, hebben wij er ook alle kennis over. Lees meer

Lees meer

Cv staat voor centrale verwarming. Een cv-ketel zorgt ervoor dat de radiatoren in je huis lekker warm worden. Daarnaast levert een cv-ketel warm water in je keuken en badkamer.

Lees meer

Cv-ketel prijs

De exacte prijs van een nieuwe cv-ketel hangt af van verschillende factoren, zoals het type ketel en het vermogen. Deze factoren hangen af van de grootte van je woning, van je gezin, je specifieke wensen en behoeften. En dat is bepalend voor wat de kosten van een cv-ketel zullen zijn. Onze prijzen voor Intergas-ketels variëren van 1.700 tot 2.200 euro. Vragen over de prijzen, of het kopen van een cv-ketel? Neem contact met ons op.

Veilig & Zeker-pakket

Bij iedere ketel-installatie is voor 199,- het Hoppenbrouwers Veilig & Zeker-pakket inbegrepen. Het maakt dus niet uit welke cv-ketel je bij ons koopt. Bij ons is veiligheid top prioriteit en daarom bieden we verschillende hulpmiddelen om dit te garanderen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over onverwachte problemen. Met het Veilig & Zeker-pakket ben jij zeker van:

  • Installatie en afregeling door CO-gecertificeerde monteurs
  • Nieuwe rookgas-afvoer
  • Uitgebreide koolmonoxidemeting
  • CO-melder
  • Intergas Gateway
Alles over het veilig & zeker-pakket

Cv-ketel Serviceabonnement

Je kunt er bij ons ook voor kiezen om een Serviceabonnement af te sluiten. Wie dit doet, krijgt je 360,- korting op de cv-ketel. Wij bieden dit onderhoudsabonnement in Roosendaal aan om ervoor te zorgen dat je altijd comfortabel kunt genieten. Met het abonnement kun jij rekenen op goed en frequent onderhoud aan je cv-ketel. Zo blijft die altijd goed, veilig en optimaal werken. Alle voordelen van het Serviceabonnement op een rijtje:

  • – Minimaal twaalf jaar een optimaal werkende cv-ketel
  • – Storingen binnen 24 uur opgelost
  • – Altijd een monteur beschikbaar voor een videogesprek
  • – Binnen 24 uur een monteur aan de deur
  • – Nooit extra kosten
Kies hier de juiste cv-ketel
Intergas ketels Betrouwbare ketels van Intergas
Snelle service Binnen 24 uur geïnstalleerd
Toekomstproof Hybride ready cv-ketels
Zekerheid Reparaties binnen 1 dag

Hoppenbrouwers Thuis voor particulieren

Bij Hoppenbrouwers Techniek werken we vanaf meerdere locaties. Eén van onze vestigingen zit in Roosendaal. Vanuit daar bedienen we Roosendaal en omgeving. Hieronder vallen onder andere de volgende plaatsen: Oud Gastel, Oudenbosch, Hoeven, Sint Willibrord, Sprundel, Rucphen, Bosschenhoofd, Wouw, Heerle, Steenbergen, Dinteloord en Kruisland.

Andere producten voor thuis

Behalve cv-ketels levert Hoppenbrouwers ook de volgende producten voor particulieren:

We hopen dat je meer te weten bent gekomen over het kopen van een cv-ketel in Roosendaal. Voor vragen of voor meer informatie zijn wij telefonisch bereikbaar via 085 000 4143.

Kies de juiste cv-ketel voor jouw situatie

Met een nieuwe cv-ketel geniet je van meer comfort. Een nieuwe cv-ketel is zuinig(er) en duurza(a)m(er). Dus wanneer je nog een oude ketel hebt, dan is het dus slim om die te vervangen vóórdat die kapot gaat.

Er bestaan verschillende merken cv-ketels. Bij Hoppenbrouwers vind je cv-ketels van Intergas. Wij hebben al jarenlang goede ervaringen met deze betrouwbare cv-ketels. En omdat Intergas ons ‘huismerk’ is, hebben wij er ook alle kennis over.

Lees meer

Dit is niet verplicht, je hebt de mogelijkheid om hier zelf voor te kiezen. Kies je voor ons Service-abonnement, dan krijg je 360,- voordeel op je ketel. Wij willen dat je 24/7 kunt genieten van maximaal comfort én we hebben oog voor onze planeet. Daarom raden wij ons Service-abonnement sterk aan!

Lees meer