De juiste beveiligingssystemen voor jouw huis

Jouw huis is pas echt een thuis wanneer je zich hier veilig voelt. De juiste beveiligingssystemen, zoals inbraakbeveiliging en rookmelders, geven een veilig gevoel en houden ongenodigde gasten buiten de deur.

Welke maatregelen kan je zelf nemen?

Er zijn een aantal maatregelen die je zelf kunt nemen:

  • Ben je niet thuis? Vraag dan jouw buren om een oogje in het zeil te houden. Maak een groepsapp aan met buurtgenoten voor extra sociale controle.
  • Sluit ramen en deuren goed af. Ook dat ene raampje waarvan je denkt dat er niemand doorheen past.
  • Laat ’s nachts niet de sleutel aan de binnenkant van de deur zitten. Dit spoort inbrekers juist aan om in te breken (ze hoeven alleen het raam in te tikken).
  • Gebruik goede buitenverlichting. Een inbreker staat niet graag in het licht.
  • Zorg dat er geen ladders, trappen of containers staan waarmee inbrekers gemakkelijk op het dak kunnen klimmen.
  • Plaats geen berichten of foto’s op social media met jouw locatie. Inbrekers kunnen achterhalen waar je woont en slaan dan toe.

Inbraakbeveiliging

Helaas zijn bovenstaande maatregelen niet altijd voldoende om inbraak te voorkomen. En is er eenmaal ingebroken, dan is jouw veiligheidsgevoel aangetast. Voorkomen is beter dan genezen. Hoppenbrouwers bekijkt daarom samen met jou het inbraakrisico in en om jouw woning en biedt indien nodig een passende oplossing, zoals een beveiligingssysteem. Dit systeem stuurt bij signalering van een ongewenste beweging een melding naar de meldkamer. Hier worden vervolgens de gewenste stappen ondernomen. In overleg kan je er ook voor kiezen deze melding naar jouw smartphone te sturen. Wij zorgen als BORG Technisch Beveiligingsbedrijf altijd voor een kwalitatief goede installatie.

Is jouw beveiligingssysteem verouderd? Wij vervangen of moderniseren uw systeem, waardoor het is aangepast naar de mogelijkheden van nu.

Brandveiligheid

De brandveiligheid van jouw woning draagt ook bij aan het veiligheidsgevoel. Rookmelders zijn onmisbaar voor het tijdig signaleren van een brand. Door een koppeling met jouw mobiele telefoon en eventueel een alarmcentrale (PAC) krijg je nog meer zekerheid.

Storingsdienst

Bij storingen staan wij 24 uur per dag voor je klaar. Wil je verzekerd zijn van een optimale werking van het systeem? Met een onderhoudscontract controleren wij jaarlijks de werking van het systeem. Informeer naar de mogelijkheden.

Hoppenbrouwers heeft ruime ervaring op het gebied van advies en realisatie van inbraaksystemen voor zowel luxe als reguliere woningbouw.

Ontvang onze nieuwsbrief