Beheer, Onderhoud & Service Beheer, Onderhoud & Service voor particulieren

Beheer, Onderhoud & Service voor particulieren

Van verlichting tot sanitair. Binnen uw woning maakt u gebruik van verschillende elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Wilt u altijd kunnen rekenen op goedwerkende installaties? Dan kunt u een partner in de arm nemen voor het beheer en onderhoud hiervan. Ook is het mogelijk om met behulp van een beheersysteem het wooncomfort te verhogen.

Onderhoud voor particulieren

Hoppenbrouwers Techniek neemt graag het onderhoud van de installaties binnen uw woning uit handen. Wij zijn hiervoor gecertificeerd en kunnen in overleg met u een onderhoudsovereenkomst opstellen. We voeren bijvoorbeeld voor veel particulieren jaarlijks onderhoud uit aan hun cv-ketel, warmtepomp, airco unit of alarminstallatie. Wij werken hierbij met een digitale planning. U ontvangt van ons de dag en tijd waarop de monteur langskomt. Komt dit niet uit? Dan kunt u de datum zelf online aanpassen. Na afloop van het onderhoud ontvangt u een rapportage met de conditie van de cv-installatie.

Benieuwd naar ons werk? Mevrouw Koudijs liet naar aanleiding van het advies van onze specialisten haar cv-ketel door ons vervangen.

Beheersysteem particulieren

Met domotica (zowel Elektrotechniek als Werktuigbouwkunde), ofwel een beheersysteem, kunt u met behulp van slimme technieken uw wooncomfort verhogen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verwarming die ’s ochtends automatisch aangaat of aan de mogelijkheid om met één druk op de knop de sfeerverlichting in huis aan te zetten. Ook zaken als beveiliging kunnen aangesloten worden op uw beheersysteem.

Een voorbeeld van een domotica project voor particulieren is deze verbouwing van een monumentaal winkelpand tot luxe woning. De bewoners kozen voor een domotica installatie met verlichting, beveiliging en een intercomsysteem. Zij kunnen de installaties nu op afstand in- en uitschakelen. “Complimenten aan de monteurs die de domotica en beveiligingsinstallatie hebben aangelegd. Zij gaven goede adviezen en lieten ons meedenken of we iets wilden en waarom.”

Altijd rekenen op een goede service

Heeft u een probleem met een installatie? Hoppenbrouwers biedt ook voor particulieren een 24-uursservice, zodat uw storing snel weer is opgelost. Ook bij verbouwingen kunt u ons inschakelen, bijvoorbeeld voor het uitbreiden van de stroomvoorziening of het verplaatsen van stopcontacten.