Visie Visie

De beste partner voor medewerkers, klanten en scholen

Van origine een elektrotechnische eenmanszaak, nu een toekomstbestendig duurzame allround technisch dienstverlener. Hoppenbrouwers Techniek groeide. Groeide nog meer. En blijft dat, 22 vestigingen en 1700 medewerkers later, nog steeds doen. Waar wij vandaag de dag als bedrijf staan, deden wij met één visie: door de beste partner voor medewerkers, klanten en scholen te zijn.

Medewerkers op één

Hoe doe je dat, de beste partner zijn voor medewerkers, klanten én scholen? Dat begint bij onze medewerkers. Zij zijn het kloppende hart van Hoppenbrouwers. Onze kracht. Onze spil. Zonder hen, geen Hoppenbrouwers. Voor ons voelt het na meer dan honderd jaar allang niet meer vreemd om te vertellen dat onze medewerkers op één staan. Daarom blijven we dat doen. En wijken daar in de toekomst ook zeker niet van af. Met dat doel voor ogen bieden wij onze medewerkers alle ruimte voor zelfontplooiing en groei.

“Iedereen mag groeien. Graag zelfs. Ik wil dat mijn collega’s zich niet geremd voelen. Als zij verder willen komen in het bedrijf, dan moet die ruimte er zijn. En daar zorgen we voor.” – Henny de Haas, directeur van Hoppenbrouwers Techniek.

Tevreden medewerkers, tevreden klanten

Waar onze klanten en de scholen dan staan? Dichtbij onze medewerkers. Zij volgen namelijk direct na onze collega’s bij Hoppenbrouwers. Onze visie is dat klanten daar de vruchten het beste van plukken. Want als medewerkers gedreven en met enthousiasme naar het werk gaan, presteren zij beter en ervaren klanten de gevolgen direct.

Samenwerking scholen

Wij zijn bevlogen technische vakmannen. Dat enthousiasme brengen wij graag over naar de jeugd. Wij werken daarom nauw samen met scholen en blijven met hen in gesprek. Het stimuleren van techniek onder de jeugd bereiken wij onder meer door het organiseren van open dagen, geven van gastcolleges en het bieden van stageplekken en traineeships.