Vader Erik en dochter Chelsea van Dommelen werken bij Hoppenbrouwers Techniek

Vader Erik en dochter Chelsea van Dommelen werken bij Hoppenbrouwers Techniek

"Het voelt als één grote familie!"

Vader Erik en dochter Chelsea van Dommelen zijn onderdeel geworden van de Hoppenbrouwersfamilie door de aansluiting van Central Heating in 2019. Erik, voormalig directeur van Central Heating, werkt nu als vestigingsleider en heeft zijn ondernemerschap overgedragen aan zijn dochter Chelsea. Zij vervult momenteel de rol van Projectcoördinator Verbeteren en Vernieuwen binnen de afdeling Data.

Allebei een eigen weg

“Toen we ons aansloten bij Hoppenbrouwers heb ik eerst in Kaatsheuvel mijn werkzaamheden afgerond en overgedragen om daarna in Udenhout te beginnen ”, vertelt Chelsea. “We werkten met hetzelfde ERP-systeem, namelijk Syntess Atrium , en die kennis en ervaring kon ik meenemen in een nieuwe functie in Udenhout. De switch van Kaatsheuvel naar Udenhout was even slikken, maar zo’n mooie uitdaging kon ik niet weigeren!” De verandering betekent niet dat ze haar vader minder spreekt en geen verbinding meer met Kaatsheuvel heeft. Vanuit haar nieuwe rol beheert Chelsea namelijk het ERP-systeem voor de vestiging Kaatsheuvel. Erik: “Ik mis Chelsea wel op de zaak. Ik vond het heel leuk om met mijn dochter samen te werken, maar voor haar was dit de juiste keuze.”

Eén grote familie

Het familiegevoel ervaren Erik en Chelsea beiden in het bedrijf. “De vestiging Kaatsheuvel voelt voor mij écht als één familie”, vertelt Erik. “Ik was dan ook blij om te merken dat dit ook in andere vestigingen voelbaar is. Ik heb in het begin veel energie gestoken in het leren kennen van het bedrijf en de mensen, en ik krijg daar nu veel voor terug. Ik voel mij absoluut geen nummertje. Waar Hoppenbrouwers goed in is, is uitblinken in de twee belangrijkste speerpunten van een bedrijf; werknemers- en klanttevredenheid. Ze roepen hard ‘werknemers op één’; maar dit is ook echt zo! Het is nog steeds een van mijn beste keuzes geweest om samen te gaan met Hoppenbrouwers.”

“Mijn vriend kan heel goed, zonder het concreet te zeggen, het onderwerp Hoppenbrouwers van tafel wegwuiven”, vertelt Chelsea lachend.

Gelijkwaardige kwaliteiten

Eén van de gemeenschappelijke kwaliteiten van vader en dochter is hun ondernemendheid. “We zijn beiden van knopen doorhakken en geven niet zomaar op”, vertelt Chelsea. “We liepen weleens tegen iets aan waarvoor we niet meteen een goede oplossing hadden, maar we lieten het er nooit bij zitten. We zoeken juist altijd naar de beste oplossing.”

Betrokken: binnen en buiten werktijd

Hoppenbrouwers is regelmatig het gespreksonderwerp, ook aan de keukentafel. Vader en dochter worden dan regelmatig onderbroken door de moeder of vriend van Chelsea. “Mijn vriend kan heel goed, zonder het concreet te zeggen, het onderwerp Hoppenbrouwers van tafel wegwuiven”, vertelt Chelsea lachend. Naast het werk zien Erik en Chelsea elkaar regelmatig om gezellig samen te eten of om samen te gaan sporten. Even de zinnen van Hoppenbrouwers verzetten. “We golfen vaak met z’n vieren en gaan ook graag duiken. Wél in tropisch zeewater vanaf een graad of 29, we houden van verre reizen.”