Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

MVO

“Hoppenbrouwers Techniek is een innovatief bedrijf voor het leveren van specialistische én integrale oplossingen dat streeft naar duurzaam ondernemen. We willen de beste partner zijn voor medewerkers, klanten en scholen.”

Binnen Hoppenbrouwers is maatschappelijk verantwoord ondernemen de basis die bijdraagt aan de continuïteit op korte en langere termijn. Buiten dat het in onze missie terugkomt zijn we hier dagelijks mee bezig. We zien de effecten terug in de intensieve samenwerking met scholen, het toepassen van duurzame producten en installaties, de hoge klant- en medewerkerstevredenheid en ons ziekteverzuim van minder dan 2%.

We werken conform de ISO26000 richtlijn en toetsen onze MVO-activiteiten hierop.

Social Return

In het kader van Social Return bieden wij mensen die wat verder van de arbeidsmarkt af staan diverse mogelijkheden voor leer- of werktraject binnen ons bedrijf. Lees hier meer over Social Return.

Jaarverslag 2019

Bij Hoppenbrouwers Techniek staan onze medewerkers sinds jaar en dag op één. Zij kregen ook in 2019 alle ruimte om zich te ontwikkelen binnen ons Koninklijke familiebedrijf met in 2019 elf vestigingen, 1.225 medewerkers, ruim 5.000 klanten en een omzet van ruim 182 miljoen euro. Daar zijn we trots op.

In ons jaarverslag van 2019 leest u meer over MVO.

Jaarverslag 2019

Duurzaam Hopnieuws

Het duurzaam Hopnieuws draait volledig over duurzaamheid. Hierin lichten wij toe hoe wij duurzaam te werk gaan en waarom wij het doel voor ogen hebben om duurzaamste installateur van Nederland te worden. Aan de hand van verschillende projectcases laten wij zien hoe bedrijven verduurzaamd kunnen worden en zetten op een rijtje wat de belangrijkste wetten en regels omtrent bestaande- en nieuwbouw zijn.

Duurzaamheidskrant december 2018