Hoppenbrouwers groeit met kunstmatige intelligentie

In een wereld waar de technologische vooruitgang razendsnel gaat en de krapte op de arbeidsmarkt een uitdaging blijft, kiezen wij voor een innovatieve oplossing met een nieuwe, volledig geautomatiseerde vestiging. Deze vestiging opereert volledig op basis van kunstmatige intelligentie: Hoppenbrouwers Intelligence (H.I.).

 

Toenemende vraag naar techniek

De vraag naar slimme efficiënte oplossingen in de technische sector neemt toe. Henny de Haas, algemeen directeur: “Door de integratie van H.I. onze geavanceerde vorm van kunstmatige intelligentie en onze zelfsturende robots werkt deze vestiging volledig geautomatiseerd en zonder personeel. Dit stelt ons in staat om efficiënter, nauwkeuriger en met minder middelen te werken dan ooit tevoren. Hiermee kunnen we onze klanten nog beter en sneller van dienst zijn. We zijn trots dat we met deze ontwikkelingen niet alleen een oplossing bieden voor de huidige uitdagingen op de arbeidsmarkt, maar ook een nieuwe standaard zetten in de industrie.”

 

Henny: “We zien de huidige krapte op de arbeidsmarkt niet als een belemmering maar juist als een kans om te innoveren en onze sector naar een hoger niveau te tillen. De H.I-vestiging komt voort uit deze visie, als antwoord op de arbeidsmarktkrapte en de noodzaak aan een bedrijfsvoering die meebeweegt met de snel veranderende maatschappij.”

Volledig geautomatiseerd de toekomst tegemoet

De ambitie van Hoppenbrouwers is groot. Tegen 2030 willen wij 50% van onze klanten gaan bedienen vanuit de H.I-vestiging. Een belangrijke innovatie voor ons bedrijf om voorop te blijven lopen in de automatisering van processen binnen de technische sector. “Met de opening van de eerste H.I-geautomatiseerde vestiging bewijzen we dat de toekomst nu is en dat Hoppenbrouwers klaar is om die toekomst vorm te geven. Wij maken werk van het leven, door te innoveren voor een betere toekomst”, meent Henny.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief