Terugblik jubileumfeest Terugblik jubileumfeest

De viering van honderd jaar Hoppenbrouwers

In 2018 bestond Hoppenbrouwers Techniek honderd jaar, een bijzondere mijlpaal waar we trots op zijn. Om deze gebeurtenis te vieren, werd er voor genodigden en personeel een groot feest weekend georganiseerd op 21, 22 en 23 juni 2018. Het was een onvergetelijk weekend, met een ‘Koninklijk’ tintje.

Donderdag 21 juni

Van oudsher wordt er ieder jaar, op de derde donderdag van juni, op alle vestigingen een barbecue georganiseerd voor medewerkers en klanten. Onder het genot van een biertje en een goed stuk vlees, werd deze traditie dit jaar gevierd met álle vestigingen bij elkaar in de Efteling.

Vrijdag 22 juni

Op vrijdagavond 22 juni werd er een avondvullend programma met diner georganiseerd voor het personeel en klanten. Het Efteling Theater werd omgetoverd tot een zaal die volledig in het teken stond van Hoppenbrouwers 100 jaar. Met O.J. Punctuel als ceremoniemeester en Jochen Otten als cabaretier, was het een avond voor in de boeken. Het diner werd extra feestelijk door de komst van de Commissaris van de Koning, Wim van de Donk. Hij mocht namens Koning Willem Alexander, het Predicaat Koninklijk uitreiken aan Hoppenbrouwers Techniek. Henny de Haas, algemeen directeur van Hoppenbrouwers Techniek, nam de onderscheiding in ontvangst: “Het Predicaat Koninklijk is niet alleen voor mij, maar ook voor mijn voorgangers Jan Beekmans, Willy Hoppenbrouwers en Theo Hoppenbrouwers een eerbetoon en de kers op de taart tijdens ons 100-jarig jubileum. Samen met hen, maar ook met alle medewerkers, hebben we Hoppenbrouwers Techniek opgebouwd tot een vooraanstaand installatiebedrijf dat zich onderscheidt in de branche. Deze onderscheiding is de bekroning op ons werk.” Daarnaast, verraste de burgemeester van Tilburg, Theo Weterings, Henny de Haas met een Tilburg Trofee. De trofee werd als blijk van waardering toegekend namens het gemeentebestuur.

Zaterdag 23 juni

Om het jubileumweekend af te sluiten werd er op zaterdag een personeelsfeest georganiseerd. Het feest begon met een exclusief bezoek aan Ruigrijk voor het Hoppenbrouwers personeel en hun partners. Met een hap-stap formule en entertainment middels muziek en attracties, was het een geslaagd begin. Het feest werd afgesloten in de Theaterzaal met muziek van MC Mission.

Om de herinnering van dit weekend levend te houden, kunt u onze aftermovie bekijken. Of, ervaar de avond opnieuw in de vlog van VLOTTTijdens het feestweekend werd ook ons jubileumboek ‘100 jaar groeien’ onthuld, deze kunt u hier lezen. We hebben ook eigen Hoppenbrouwers lied gemaakt. Tot slot, is er in september 2018 een koninklijk hopnieuws uitgebracht, waarin nog eens extra werd stilgestaan bij deze bijzondere mijlpaal.