Hoppenbrouwers Barendrecht Hoppenbrouwers Barendrecht

Hoppenbrouwers Barendrecht

Hoppenbrouwers Barendrecht is onze nieuwste specialistische vestiging, gericht op industriële automatisering: zowel industrie als water & infra. Op 1 april 2020 kregen we de sleutel en na een flinke verbouwing opende we op 2 juni 2020 de deuren van deze nieuwste Hoppenbrouwers vestiging aan het Bijdorpplein 19.

Binnen Hoppenbrouwers bestond al lange tijd de ambitie om een vestiging in de regio Rotterdam op te starten. Vanuit Udenhout werken we al jaren aan uiteenlopende industrie- en water & infra-projecten in de regio Rotterdam. Met de opening van de vestiging Barendrecht kunnen wij deze klanten, bijvoorbeeld waterschappen en drinkwaterbedrijven, beter van dienst zijn. Tegelijkertijd biedt deze stap ruimte voor onze medewerkers om (door) te groeien. Ook de reistijd naar projecten wordt ingekort. Dit draagt allemaal bij aan de klant- én medewerkerstevredenheid.

Groeien en uitbreiden

Roel Hoosemans, directeur industrie, water & infra: “Via de vestiging Udenhout, Utrecht en Deurne is Hoppenbrouwers al jarenlang een expert op het gebied van industrie en water & infra. Hier staat een mooie, sterke basis voor wat betreft projecten, kennis en ervaring, en mensen. De nieuwe vestiging in Barendrecht past bij onze ambitie om landelijke dekking te realiseren. Daarnaast willen we op termijn de vestiging uitbreiden met andere disciplines die Hoppenbrouwers te bieden heeft.”

Ervaren en enthousiast team

Acht enthousiaste collega’s gaan aan de slag om Hoppenbrouwers in Zuid-Holland op de kaart te zetten, met Ronnie van Haperen als vestigingsleider. Ronnie startte in 2007 bij Hoppenbrouwers tijdens de duale opleiding Elektrotechniek. Hij werkte zowel in de buitendienst als op kantoor in Udenhout, onder meer als werkvoorbereider. Na vijf jaar als projectleider internationaal bij een andere werkgever is Ronnie sinds februari weer terug op het oude nest. “Daar ben ik heel blij mee”, vertelt hij. “Bij Hoppenbrouwers draait het écht om de mensen. Dat past toch het beste bij mij.”

Ronnie staat er niet alleen voor. Hij krijgt onder meer steun van projectleider Water & Infra Jeroen Machielsen. Jeroen: “In 2007 startte ik samen met Ronnie als duaal student bij Hoppenbrouwers. Via verschillende functies in de buitendienst en op kantoor, groeide ik door naar projectleider Water & Infra. Ook droeg ik een steentje bij, bij de integratie van de vestigingen Deurne en Nijmegen. Ik heb veel zin om nu samen met Ronnie en het team een succes te maken van Hoppenbrouwers Barendrecht!”

Niels van Kuijk – al meer dan 12,5 jaar werkzaam bij Hoppenbrouwers in diverse functies – gaat in zijn rol van commercieel adviseur ook aan de slag voor de nieuwe vestiging. “In deze regio liggen veel kansen om nieuwe klanten en grotere turnkey projecten te werven. In eerste instantie binnen de sectoren waarin Hoppenbrouwers al werkzaam is, de food- en maakindustrie en water & infra. In de toekomst willen we ons ook gaan richten op marine offshore en zware industrie”.

Betrokken bij Barendrecht

Net zoals onze andere vestigingen, is ook Hoppenbrouwers Barendrecht betrokken bij de lokale omgeving. Op verschillende manieren vergroten we de naamsbekendheid van Hoppenbrouwers in de regio Rotterdam. Vanzelfsprekend doen we ook iets terug, bijvoorbeeld door middel van sponsoring.