Voorzorgsmaatregelen Coronavirus Corona

Hoe gaat Hoppenbrouwers om met het Coronavirus (COVID-19)?

Dagelijks bezoeken onze monteurs en adviseurs veel klanten. In het belang van onze klanten en medewerkers nemen wij maatregelen om eventuele verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Daarbij houden wij de richtlijnen van het RIVM scherp in de gaten.

Bij Hoppenbrouwers Techniek staat veiligheid en veilig werken voorop. Daarom hebben wij rondom het coronavirus de nodige maatregelen genomen. Als klant of relatie van Hoppenbrouwers hopen wij op uw begrip en maken wij u graag attent op onderstaande richtlijnen. Wanneer u of uw bedrijf aanvullende richtlijnen hanteert, verzoeken wij u dit vooraf kenbaar te maken aan onze medewerkers. Het kan dan ook voorkomen dat onze medewerkers vragen naar mogelijke risico’s of informeren naar mogelijk besmettingsgevaar op het project. Wij hopen dat u hierover transparantie biedt.

Voorzorgsmaatregelen

  • Als hygiënemaatregel schudden wij tijdelijk geen handen
  • Voor en na elk bezoek wassen wij onze handen. Wij stellen op prijs als u dat ook doet
  • Collega’s die ook maar het minste verkouden zijn blijven thuis
  • Wij houden gepaste afstand van ongeveer 2 meter

Veiligheid voorop

Al onze medewerkers zijn geïnformeerd en geïnstrueerd over de hygiënische maatregelen die zij in acht moeten nemen; over hoe om te gaan met in- en uitgaande (privé)reizen, wat zij moeten doen bij lichte klachten en hun eigen verantwoordelijk gezien de situatie. Hierbij volgen wij uiteraard de adviezen van het RIVM. Zo dienen medewerkers die terugkeren uit de risicogebieden, ook wanneer zij terugkeren van privéreizen, 14 dagen thuis te blijven.