Hoppenbrouwers Sittard

Optimaliseer uw bedrijfsproces door Panelenbouw

Net als ieder bedrijf, zijn besturingspanelen uniek in zijn soort. Elektrische panelen passend bij jouw vraagstuk vergen dan ook maatwerk. Hoppenbrouwers denkt graag met je als specialist in panelenbouw. Wij produceren besturingspanelen in eigen huis, passend en naar wens van jouw productieproces.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Dit hebben wij in huis

Schakelkasten op maat: op die manier kun je rekenen op optimale prestaties en betrouwbaarheid

Besturingspanelen: eenvoudig in gebruik en zorgen voor een naadloze integratie in de bediening van jouw systemen.

Schakel- en verdeelinrichtingen: Deze systemen zorgen voor een veilige en efficiënte distributie en controle van elektrische stroom binnen jouw bedrijfsnetwerk.

Veiligheid staat bij ons voorop. Al onze panelen voldoen aan de hoogste veiligheids- normen en worden grondig getest voordat ze worden geïnstalleerd

Maatwerk oplossingen

elk paneel volledig afgestemd op de wensen

Innovatief en duurzaam

de panelen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en met oog voor duurzaamheid

Snel

door geoptimaliseerde processen in eigen huis kunnen wij snel en efficiënt leveren

Waarom kiezen voor Hoppenbrouwers Sittard?

Al jaren creëren wij deze panelen voor diverse bedrijven uit verschillende industrieën, zoals de water, food, feed, leisure en chemie. Zowel seriematig als op maatwerk. Zo ontwikkelen wij lichtkrachtverdelers voor utiliteit en woningbouw en bouwen wij panelen voor industriële productielijnen. Bij Hoppenbrouwers Sittard combineren we de lokale kennis met de landelijke expertise. Dit stelt ons in staat om snel en effectief te reageren op jouw behoeften, terwijl we de hoge kwaliteitsstandaard van Hoppenbrouwers waarborgen.

Neem vandaag nog contact op

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor je panelenbouw project? Neem dan vandaag nog contact op met onze specialist of vraag een gratis offerte aan. Wij staan klaar om uw bedrijf te ondersteunen met innovatieve en duurzame oplossingen.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Neem contact op

Paul Zeelen

Commercieel manager06-15506997