Zaterdag 16 maart:
Open dag in Den Bosch

Je huis verduurzamen? Wij verwelkomen je graag op zaterdag 16 maart in onze pop-up showroom in ‘s-Hertogenbosch. Meld je direct aan voor een van onze kennissessies met onze verduurzamingsexperts.

Meld je aan

Jij wilt je huis verduurzamen. Zonnepanelen op je dak, een hybride warmtepomp, of misschien wel een all-electric variant. Waar begin je?

Om jou goed op weg te helpen, openen wij op zaterdag 16 maart de deuren van onze vestiging in ‘s-Hertogenbosch (Aziëlaan 12): het hoofdkwartier van ons consumentenplatform ‘Hoppenbrouwers Thuis’. In onze pop-up showroom staan onze verduurzamingsexperts voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Zij voorzien je graag van advies tijdens een van de kennissessies.

Kom naar onze kennissessies

Natuurlijk ben jij ook zonder afspraak van harte welkom op onze open dag! Wil je graag deelnemen aan een van onze kennissessies? Dan adviseren we om het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

Advies op maat

Bekijk (en vergelijk!) onze installaties voor thuis van dichtbij en ontdek welke oplossing het beste bij jouw wensen en woonsituatie past. Ons consumentenplatform ‘Hoppenbrouwers Thuis’ heet je op zaterdag 16 maart van 10.00 tot 14.00 uur van harte welkom!

Pop-up showroom
Aziëlaan 12
5232 BA ‘s-Hertogenbosch

Jij komt toch zeker ook?

Wij maken werk van techniek

Hoppenbrouwers maakt werk van het leven. En van techniek. We zijn trots op het werk dat we doen, en dit laten we graag aan je zien! Daarom openen wij ook dit jaar weer onze deuren. Dit doen we voor iedereen die kennis wil maken met ons familiebedrijf op zaterdag 16 maart van 10.00 tot 14.00 uur.

Werken en leren bij ‘Hoppenbrouwers Thuis’

Tijdens de open dag brengen we techniek tot leven: er van alles te doen voor jong en oud. Onze collega’s vertellen je meer over de verkorte opleidingstrajecten, je kunt zelf aan de slag met techniek in onze praktijkschool en we geven advies op maat om je woning te verduurzamen. Maak kennis met collega’s, onze producten en misschien wel jouw nieuwe werkplek!

Alle vacatures bij ‘Hoppenbrouwers Thuis’

Kom naar onze kennissessies

Natuurlijk ben jij ook zonder afspraak van harte welkom op onze open dag! Wil je graag advies van onze experts? Vul dan onderstaand formulier in en bezoek één van de kennissessies.

Ik wil graag aanwezig zijn bij de kennissessie van:
Adres(Vereist)
Zo kunnen wij kijken of wij actief zijn bij jou in de regio!
Ik wil graag meer weten over:

Onze producten