Ontdek de kracht van Hoppenbrouwers op de open dag Ontdek de kracht van Hoppenbrouwers op de open dag

Samen maken we Hoppenbrouwers!

Tijdens onze open dag ontdek je naast de diversiteit aan disciplines ook waar de krachten van Hoppenbrouwers liggen. Samen streven wij al meer dan 100 jaar naar het zijn van de beste partner voor medewerkers, klanten en scholen. Dit allemaal met het uiteindelijke doel om de beste en duurzaamste technisch dienstverlener van Nederland te worden. Met onze jarenlange ervaring laten wij zien waar we goed in zijn en hoe we dat doen. Spreek een van onze collega’s aan en zij zullen met veel plezier vertellen waar wij als Hoppenbrouwers voor staan. Zien we je zondag 8 maart?

*Onze open dag in Deurne gaat wél door, ondanks annulering van de lokale Open Bedrijven Route*

De historie van Hoppenbrouwers

Die jaren lange ervaring komt niet zomaar ergens vandaan, want in 2018 vierden wij ons 100 jarig bestaan. Hoppenbrouwers Techniek begon in 1918 in Udenhout als eenmansbedrijf en is opgericht door Jan Beekmans. Door de jaren heen hebben verschillende ambitieuze mensen aan het roer gestaan en de naam Hoppenbrouwers Techniek heeft ook enkele voorgangers gehad. Ondertussen telt Hoppenbrouwers Techniek 12 vestigingen en is het aantal medewerkers explosief gegroeid.

Tijdlijn Hoppenbrouwers techniek

De kracht zit in onze medewerkers

De kracht van Hoppenbrouwers zit in onze medewerkers. Tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten! Wij mochten ons al Beste werkgever 2017- 2018 noemen en sinds kort hebben wij met trots de titel Beste werkgever 2019 – 2020 mogen ontvangen! Ons doel is om samen te bouwen om de beste technische dienstverlener van Nederland te zijn. Om dit te verwezenlijken streeft Hoppenbrouwers vijf kernwaarden na:

Plezier in het werk

Deze kernwaarde zegt het eigenlijk al. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met plezier naar hun werk gaan en kunnen doen waar ze goed in zijn. Op deze manier staat iedereen in zijn kracht. Daarnaast geeft het plezier van onze werknemers een goede indruk achter bij onze klanten.

Verbondenheid

Het is voor Hoppenbrouwers belangrijk dat onze collega’s verbonden met elkaar zijn. Een goede samenwerking is van groot belang en dat zorgt weer voor een aantrekkelijke werksfeer. We slaan geen enkele verjaardag of jubileum over en organiseren geregeld bedrijfs- en teamuitjes om de verbondenheid met elkaar te stimuleren.

Vakmanschap

Als technisch dienstverlener staat het leveren van goede kwaliteit hoog in het vaandel. We dagen onze medewerkers uit om hun kracht te ontdekken en zichzelf daarin te ontwikkelen. Op deze manier kunnen wij onze klanten top kwaliteit leveren!

Autonomie

Wij hebben vertrouwen in onze medewerkers en vinden autonomie daarom een belangrijke drijfveer. Onze medewerkers krijgen de vrijheid om zelf beslissingen te nemen en krijgen daarom veel verantwoordelijkheden voor hetgeen wat zij doen.

Ondernemerschap

Tot slot zijn onze medewerkers zeer ondernemend te noemen. De teams waar onze medewerkers in werken hebben ieder hun eigen specialisme, zijn zelfsturend en nemen daarom zelf het initiatief om kwaliteit te leveren. Op deze manier zijn wij een vooruitstrevende partner voor onze klanten. Wij kijken vooruit, willen groeien en werken mee aan de ontwikkeling van Hoppenbrouwers.