Beleef onze disciplines op de open dag Beleef onze disciplines op de open dag

Onze grote technische kennis binnen verschillende specialismen

Hoppenbrouwers Techniek beschikt over een grote technische kennis binnen verschillende specialismen. Het ontwerpen, installeren en onderhouden van technische installaties is iets wat wij dagelijks met plezier doen. Beleef tijdens de open dag op zondag 8 maart in welke disciplines Hoppenbrouwers gespecialiseerd is. Alle vestigingen openen hun deuren om de bezoekers te laten zien waar hun krachten liggen. Van elektrotechniek tot werktuigbouwkunde en van Industriële automatisering tot duurzame energie, ons brede aanbod aan technische specialismen zal met veel liefde en passie gepresenteerd worden.

 

Elektrotechniek

Elektrotechnische voorzieningen zijn onmisbaar in gebouwen. Hoppenbrouwers heeft jarenlange ervaring in elektrotechniek en zal dit tijdens de open dag natuurlijk weer laten zien. Het verzorgen van licht- en krachtinstallaties, maar ook het aanleggen van data netwerken en lokaliseren van kabelleidingen binnen verschillende markten is een kleine greep in onze elektrotechnische diensten.

Zorg voor een veilige en betrouwbare licht- en krachtinstallatie.

Werktuigbouwkunde

De discipline werktuigbouwkunde is de afgelopen jaren flink gegroeid bij Hoppenbrouwers. Een comfortabel omgevingsklimaat en goede sanitaire voorzieningen zijn naast elektra onmisbaar in elk pand. Tijdens de open dag is te zien wat Hoppenbrouwers binnen de verschillende markten doet binnen de werktuigbouwkunde.

Een nieuwe cv-installatie is goed voor het milieu, de veiligheid en portemonnee.

Industriële Automatisering

Binnen de sectoren Industrie en Water & infra biedt Hoppenbrouwers totaaloplossingen op het gebied van industriële automatisering. Het automatiseren van processen kan zorgen voor de proces optimalisatie van een organisatie. Wij bieden onze klanten de oplossingen die voldoen aan de hoogste eigen op het gebied van veiligheid en functionaliteit.

Hoppenbrouwers Techniek is werkzaam in de industriële automatisering

Beveiliging

Goed werkende beveiliging voor zowel woningen als bedrijven zorgt voor optimale veiligheid. Hoppenbrouwers is een erkend beveiligingsinstallateur en dat laten wij gaat zien op onze vestigingen. Van inbraakbeveiliging en camera- en buitenbeveiliging tot brandbeveiliging, een beveiligingssysteem is onmisbaar.

Beveiliging: Brandbeveiliging

Sprinkler

Sprinklersystemen kunnen er bij een beginnende brand voor zorgen dat schade aan het gebouw en inboedel beperkt wordt en dat medewerkers veilig kunnen vluchten. Hoppenbrouwers biedt gecertificeerde sprinklersystemen op maat zoals sprinklerinstallaties en watermistinstallaties.

Een sprinkler van Hoppenbrouwers wordt op maat ontworpen voor jouw pand.

Duurzame Energie

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en daarom is duurzame energie de toekomst. Hoppenbrouwers biedt zowel particulieren als bedrijven oplossingen om op een duurzame manier energie op te wekken of water te verwarmen. Ook gaan we steeds vaker elektrisch rijden, waardoor laadpalen een goede uitkomst zijn.

Duurzame Energie: Laat een PV-park aanleggen

Inspecties

Het is van groot belang dat installaties en machines een regelmatige inspectie ondergaan. Na een inspectie weet je precies hoe de zaken ervoor staan. Dat allemaal voor een veilige omgeving en er kan daarnaast voorkomen worden dat processen onverwachts stil vallen.

Inspectie: Thermografische inspectie

Beheer, Onderhoud & Service

Naast inspecties, is regelmatig beheer en onderhoud ook van groot belang voor een goede werking van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Hoppenbrouwers biedt een 24-uurs service dienst waardoor onverwachte storingen aan installaties snel opgelost kunnen worden.

Beheer, Onderhoud & Service: Onderhoud E-Installaties