(Aanmelding gesloten, maximum bereikt) Ontbijtsessie: Business case voor zakelijke batterijen

Datum: dinsdag 18 juni van 08.00 tot 10.30 uur
Locatie: Hoppenbrouwers (Aziëlaan 12, 5232 BA ‘s-Hertogenbosch)

Wij zorgen voor een ontbijtje!

Het is niet meer mogelijk om jezelf in te schrijven voor deze sessie.

 

Samen met energie-expert Jan Willem Zwang organiseren we op dinsdagochtend 18 juni een inspirerende ontbijtsessie over de gevolgen van netcongestie en de mogelijkheden die de inzet van batterijen je daarbij kunnen bieden.

Overwin netwerkbeperkingen

Tijdens de ontbijtsessie bespreekt Jan Willem hoe distributiecentra en logistieke bedrijven kunnen omgaan met de uitdagingen van de energiemarkt en, ondanks netwerkbeperkingen, toch kunnen profiteren. Hij zal ingaan op het ontwikkelen van businesscases, de rol van energie-aggregators en het gebruik van dynamische prijsstelling.

Jan Willem zal ook belangrijke concepten zoals ‘day ahead’, ‘intraday’ en ‘onbalansmarkten’ uitleggen, en hoe je deze kunt benutten voor jouw operationele en financiële strategieën. De sessie belicht bovendien hoe handelen op balanceringsmarkten de efficiëntie kan verhogen en kosten kan verlagen.

Locatie voor deze sessie

Datum: dinsdag 18 juni van 08.00 tot 10.30 uur
Locatie: Hoppenbrouwers (Aziëlaan 12, 5232 BA ‘s-Hertogenbosch)

Het is niet meer mogelijk om jezelf in te schrijven voor deze sessie.

Over Jan Willem Zwang

Jan Willem Zwang is eigenaar van adviesbureau Stratergy, dat zich richt op het geven van onafhankelijk advies op het gebied van duurzame energieprojecten. Jan Willem is een ervaren ondernemer die meer dan twintig jaar actief is in de energiemarkt. Hij heeft als interimmer en consultant in verschillende rollen voor diverse energie- en afvalbedrijven gewerkt voordat hij in 2010 Greenspread oprichtte. Begin 2020 heeft hij zijn aandelen in Greenspread verkocht aan een private-equity-bedrijf en inmiddels is hij met Stratergy weer actief als consultant en geeft hij zowel gevraagd als ongevraagd advies.

Heb je een vraag?

Neem contact met mij op. Ik denk graag met je mee.

Stel je vraag

Dick Klaassen

Specialist Energietransitie06-82287806