Van Thiel Optimaal BV gaat verder onder de naam Hoppenbrouwers Techniek Schijndel

In juni 2023 kondigden wij de overname aan van Van Thiel Optimaal, een sterk familiebedrijf in de installatietechniek in Schijndel. Sinds 9 februari gaat Van Thiel Optimaal verder onder de naam Hoppenbrouwers Schijndel. De nieuwe naam laat zien dat beide familiebedrijven goed samenwerken en dezelfde plannen voor de toekomst hebben.

Op vrijdag 9 februari is de nieuwe bedrijfsnaam officieel ingewijd met collega’s op de Schijndelse vestiging.  “Door de toevoeging van Van Thiel Optimaal aan ons bedrijf versterken we onze positie in Noord-Brabant, waardoor we onze klanten in deze regio optimaal kunnen bedienen en de reisafstand van onze medewerkers beperken”, vertelt algemeen directeur Henny de Haas. “We hechten veel waarde aan lokale verankering, zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers, zodat we kunnen groeien en toch nabij blijven. De toevoeging van Van Thiel Optimaal sluit mooi aan op onze ambitie om een landelijke dekking te realiseren. Met een sterk en enthousiast team is deze samenwerking een waardevolle aanvulling voor ons bedrijf.”

Familiebedrijf

Met 48 jaar ervaring is Van Thiel Optimaal een belangrijk bedrijf geworden in de regio van Noord-Brabant. Ze zijn bekend voor hun werk in de werktuigbouwkunde en hun specialiteit in het verduurzamen van de consumentenmarkt. Het team bestaat uit 50 enthousiaste medewerkers die elke dag hard werken aan verschillende projecten. Ze hebben een omzet van meer dan 15 miljoen euro en bedienen een breed scala aan klanten.

“Om ervoor te zorgen dat ons bedrijf ook in de toekomst goed blijft draaien, hebben we besloten om samen te gaan met een ander bedrijf dat financieel gezond is en veel technische kennis heeft. We zijn blij dat we nu deel uitmaken van een landelijk bedrijf dat zowel particuliere als zakelijke klanten bedient”, vertelt Rob van Thiel. “Door bij Hoppenbrouwers aan te sluiten, weten we zeker dat ons familiebedrijf in goede handen is. Zo kunnen we beter reageren op veranderingen in de markt en blijft onze service aan medewerkers en klanten ook in de toekomst hetzelfde.”

"Door bij Hoppenbrouwers aan te sluiten, weten we zeker dat ons familiebedrijf in goede handen is. Zo kunnen we beter reageren op veranderingen in de markt en blijft onze service aan medewerkers en klanten ook in de toekomst hetzelfde."

Rob van Thielvestigingsleider Hoppenbrouwers Schijndel

Feestelijk moment

Tijdens de viering op vrijdag 9 februari overhandigde Henny een ingelijste Van Thiel polo cadeau aan de vestigingsleiders Mark en Rob met de tekst ‘Vizier op de toekomst. Respect voor het verleden’. Aansluitend is met het hele team buiten het nieuwe Hoppenbrouwers logo onthuld dat symbool staat voor het nieuw begin, de eenheid en toekomstvisie van het bedrijf.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ook interessant

Waarom duurzaamheid een slimme keuze is voor jouw kantoor?

BlogBesparenDuurzaamInnovatieWetgeving
Lees meer over Waarom duurzaamheid een slimme keuze is voor jouw kantoor?

De energiebesparingsplicht: welke stappen moet je nemen?

Lees meer over De energiebesparingsplicht: welke stappen moet je nemen?

Het belang van energielabel C voor kantoren: een stap naar duurzaamheid

BlogDuurzaamWetgeving
Lees meer over Het belang van energielabel C voor kantoren: een stap naar duurzaamheid

Beveiliging zonneparken: noodzaak

BlogTrends
Lees meer over Beveiliging zonneparken: noodzaak

Belangrijke aspecten bij elektrificatie van het bedrijfsleven

Blog
Lees meer over Belangrijke aspecten bij elektrificatie van het bedrijfsleven

De 6 voordelen door werken met de BIM-Methode

Blog
Lees meer over De 6 voordelen door werken met de BIM-Methode

Circulair ondernemen: wat is het en waarom is het zo belangrijk?

BlogDuurzaam
Lees meer over Circulair ondernemen: wat is het en waarom is het zo belangrijk?

Brandveiligheid in parkeergarages: wat verandert er?

BlogVeiligheid
Lees meer over Brandveiligheid in parkeergarages: wat verandert er?

Gasketelwet: vakbekwame monteurs aan het werk

BlogCV-Ketels
Lees meer over Gasketelwet: vakbekwame monteurs aan het werk

Steeds meer talent kiest voor de techniek

Blog
Lees meer over Steeds meer talent kiest voor de techniek

Warm de winter door: waarom cv-ketelonderhoud loont

BlogCV-Ketels
Lees meer over Warm de winter door: waarom cv-ketelonderhoud loont

Werken met smart technology? Let op digitale veiligheid

BlogInnovatie
Lees meer over Werken met smart technology? Let op digitale veiligheid

Ontvang onze nieuwsbrief

  •  *
  •  *