Van Bon Installaties-Technisch Beheer B.V. sluit zich aan bij Hoppenbrouwers Techniek

Van Bon Installaties-Technisch Beheer B.V is een van de grotere werktuigbouwkundige installateurs in de regio Heesch. Met ingang van 6 februari sluit Van Bon Installaties-Technisch Beheer B.V. zich aan bij Hoppenbrouwers Techniek.

Jan-Willem van Bon, eigenaar sinds 1986 van Van Bon; “Als familiebedrijf en één van de grotere W-installateurs in de regio hebben we ons bedrijf de afgelopen jaren ontwikkeld naar een professioneel adviserende, installerende en beherende W-installateur. We zijn in 63 jaar gegroeid naar een bedrijf met bijna 20 mln omzet en ruim 80 vakmensen. Dat is een mooie basis om Hoppenbrouwers te versterken en in Heesch als zelfstandige vestiging verder te kunnen groeien. Hoppenbrouwers heeft veel kennis van LEAN management in huis om Van Bon op dat vlak weer stappen te laten zetten. Bij Van Bon maar ook bij Hoppenbrouwers staan medewerkers hoog in het vaandel. Hoppenbrouwers is niet voor niets onlangs verkozen tot beste werkgever 2017-2018.

Ik heb Hoppenbrouwers vanuit eerdere samenwerkingen leren kennen als een bedrijf dat continu verbeteren hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast is er een goede klik. We werken vanuit dezelfde visie en mentaliteit.  Daarnaast is Hoppenbrouwers al ver als het gaat om het verbeteren en automatiseren van processen.

Op onze beurt versterken wij Hoppenbrouwers juist op het gebied van W-installaties. Binnen Hoppenbrouwers is vanuit het ‘oude’ Sebregts in 2015 een W-installatietak gestart, welke inmiddels is uitgegroeid tot een professionele bedrijfstak. Ik weet zeker dat we met onze kennis, kunde en capaciteit een versterkende aanvulling kunnen zijn”.

Henny de Haas, algemeen directeur Hoppenbrouwers Techniek; “We werken veel samen met Van Bon en kennen elkaars cultuur en werkwijze goed. Ik zie het als een ideale match. We bieden medewerkers de openheid en vrijheid waar zij behoefte aan hebben en het creëert kansen voor medewerkers met ambitie die door willen groeien.

We halen met Van Bon veel werktuigbouwkundige kennis en ervaring binnen. Na de integratie zijn we als Hoppenbrouwers op het gebied van werktuigbouwkunde en elektrotechniek even sterk vertegenwoordigd.

Heesch is voor ons een nieuwe locatie die aansluit op onze visie om lokaal aanwezig te zijn en tegelijkertijd ons werkgebied verder uit te bouwen. Op de langere termijn zal deze zelfstandige vestiging ook doorgroeien naar een locatie met meerdere disciplines. In Jan-Willem zie ik de juiste man, om met zijn ondernemerschap de vestiging en Hoppenbrouwers als geheel door te laten groeien.”

De medewerkers van Van Bon zijn op woensdag 7 februari ingelicht en daarna ontvangen op onze vestiging in Udenhout voor een eerste kennismaking.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief