Uitzending Holland van Boven op SBS6

Op zondag 13 januari jl. waren onze collega’s Jeroen Machielsen, projectleider Water en Ellen Vermeer, directeur Personeelszaken te zien in het programma Holland van Boven op SBS6. Op locatie bij abdij OLV Koningshoeven in Berkel-Enschot laten wij Holland kennis maken met de eerste Biomakerij waar wij aan mee werkte. Met onze ambitie de duurzaamste installateur van Nederland te worden laten we in deze aflevering zien dat het niet alleen gaat om duurzaam werken maar ook om duurzaam zijn voor onze medewerkers.

Holland van Boven vliegt over heel Nederland en strijkt iedere week neer in een andere provincie. Ze laten zien hoe het is om in die provincie te wonen en te werken, door mensen wen bedrijven hun verhaal te laten vertellen.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief