Twee 25-jarige jubilarissen

In een tijd waar het regelmatig wisselen van werkgever en de aanbiedingen op de loer liggen is het extra bijzonder dat we 2 jubilarissen met een 25-jarig dienstverband mogen huldigen. Theo Gerrits en Patrick van Neerbos doen graag uit de doeken wat hun beweegredenen zijn.

Jubilaris Theo Gerrits Eerste monteur leidinggevend

Theo is in 1998 in dienst gekomen nadat hij zijn MTS diploma op zak had. Tijdens zijn opleiding mocht je op een stageplek ervaring op doen. De school had hem geattendeerd om eens bij RTP, nu Hoppenbrouwers Techniek Afferden, te gaan kijken. Dat bleek een gouden tip want Theo is nooit meer weg gegaan. Zijn eerste project was Akzo Deventer. Een mooi Industrie project van een vooraanstaande opdrachtgever. “Inmiddels weet ik goed wat ik wil en waar mijn vaardigheden en deskundigheid het beste tot zijn recht komen. Liever werk ik in een vast team met fijne collega’s op projecten bij relaties waar ik ook de medewerkers goed ken”, merkt Theo op. Zo heeft hij 10 jaar bij AVR afvalverwerking in Duiven gewerkt en is hij inmiddels kind aan huis bij MSD en Organon Oss waar hij alle afdelingen en installaties kent en daardoor overal inzetbaar is. Voor Theo geen kortstondige projecten maar liever verdieping en specialisatie. Dat hij de afgelopen 25 jaar de kans heeft gekregen om ingezet te worden bij projecten waar zijn krachten en voorkeuren zitten, heeft bijgedragen aan het feit dat hij nu zijn jubileum viert.

Jubilaris Patrick van Neerbos Eerste monteur

Ook Patrick is binnengerold via stage en vakantiewerk. Lange tijd is hij werkzaam geweest op de Centrale Gelderland waar hij onder leiding van Henk van der Wielen ontzettend veel heeft geleerd. Goede herinneringen heeft hij aan die periode. Het was een tijd van hard werken maar ook van hard lachen. Bepaalde gebeurtenissen hebben diepe indruk op Patrick gemaakt. Zo was hij werkzaam bij Electrabel op het moment dat daar een enorme explosie plaatsvond. Deze knal was in de wijde omgeving te horen en heeft alle kranten gehaald. “Gelukkig komt zoiets zelden of nooit voor en zijn er vooral situaties waar ik met een glimlach op terugkijk. Zo ben ik weleens in mijn onderbroek op de scooter naar huis gegaan omdat mijn werkkleding onder de organische peroxide zat. Tja, je bent jong en kijkt nergens naar”, vertelt Patrick lachend. Inmiddels werkt hij op de afdeling KLP (Kort Lopende Projecten). Precies wat bij hem past; het liefst 5 klusjes op een dag.

Digitalisering op de werkvloer

Over een ding zijn de mannen het roerend eens. Digitalisering heeft ook zijn intrede gedaan op de werkvloer. Werkbonnen en urenstaten worden allang niet meer op papier met doordrukvel genoteerd. Tegenwoordig lopen ze met laptop, tablet en telefoon.

Verschillende invulling van vrije tijd

Een paar maanden voordat Carnaval losbreekt is Theo al druk met het bouwen van een carnavalswagen. Een hobby waar die zijn energie in kwijt kan. Met zijn vrouw Monique en kinderen Dyon en Stan woont hij in Boven Leeuwen.

Patrick heeft een dochter die regelmatig bij hem in Lienden verblijft. Hij woont hier met veel plezier en heeft zijn stekkie helemaal gevonden. In zijn vrije tijd beoefent hij graag de schietsport.

Wil je kennis maken met Hoppenbrouwers Techniek? Klik dan hier!

Ontvang onze nieuwsbrief