Top installatiegroep officieel verder als Hoppenbrouwers Techniek

De vestigingen van Top Installatiegroep mogen zich sinds vrijdag 14 juli officieel Hoppenbrouwers Techniek noemen. De bedrijven vanPanhuis Hoogeveen, vanPanhuis Hoogeveen Klein Zakelijk, Drenth Installatietechniek Veendam en TOP Technisch Beheer maken sinds 17 maart dit jaar deel uit van Hoppenbrouwers. De naamsomzetting is een belangrijke mijlpaal tijdens de integratie naar één bedrijf.

Verschillende collega’s kwamen vrijdagmiddag samen op de vestigingen in Hoogeveen en Veendam om de naamsomzetting officieel te maken met het hijsen van de Hoppenbrouwers vlag. “Door de toevoeging van Top Installatiegroep aan ons bedrijf versterken we onze positie in het noordoosten van Nederland, waardoor we onze klanten in deze regio optimaal kunnen bedienen en de reisafstand van onze medewerkers beperken,” vertelt algemeen directeur Henny de Haas. “Deze integratie sluit mooi aan op onze ambitie om een landelijke dekking te realiseren. Met een sterk en enthousiast team is deze samenwerking een waardevolle aanvulling voor ons bedrijf.”

Vaste gezicht van Hoogeveen en Veendam

In de komende maanden draagt de huidige directeur Henk Sok het stokje over aan Hans Verra, die de functie van vestigingsdirecteur voor de vestigingen Hoogeveen en Veendam op zich zal nemen. Hij wordt het vaste gezicht van de vestigingen. Hans Verra (rechts op de foto) is sinds 2014 werkzaam bij Top Installatiegroep als Directeur Bouw & Onderhoud.

“Het is een strategisch verstandige beslissing om ons aan te sluiten bij Hoppenbrouwers, aangezien onze activiteiten, werkwijze en bedrijfscultuur uitstekend op elkaar aansluiten,” licht Hans Verra, vestigingsdirecteur van Hoppenbrouwers Hoogeveen en Veendam, nog eens toe. “We zijn nu in staat om onze relaties sneller van dienst te zijn door nauw samen te werken met andere Hoppenbrouwers-vestigingen. In de toekomst kunnen we niet alleen werktuigbouwkunde en elektrotechniek aanbieden, maar ook andere disciplines zoals sprinkler en beveiliging. De samenwerking waarborgt niet alleen de voortgang en groei van onze medewerkers, maar ook de toekomst van ons bedrijf.”

Geworteld in noord Nederland

Met de aansluiting van Top Installatiegroep breiden wij onze geworteldheid uit naar Noord-Nederland en halen wij meer dan dertig jaar expertise in huis. Hiermee bieden wij nu in de noordoostelijke provincie een totaalpakket aan diensten aan voor non-profit en zakelijke opdrachtgevers in de woningbouw, utiliteit, zorg en welzijn, retail en onderwijs. Een team van 100 medewerkers is er dagelijks bezig met het ontwerpen, aanleggen en beheren van werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties voor zakelijke klanten.

De naamsomzetting is in Hoogeveen en in Veendam is vrijdag gevierd onder het genot van een drankje. De middag is afgesloten met een feestelijke barbecue met alle collega’s.

Ontvang onze nieuwsbrief