Tilburg Trofee voor Hoppenbrouwers

Naast het predicaat Koninklijk wat we op 22 juni jl. tijdens ons 100 jarig jubileumfeest mochten ontvangen, verraste de burgemeester van Tilburg, Theo Weterings, Henny de Haas ook nog eens met een Tilburg Trofee. De Trofee werd toegekend namens het gemeentebestuur, vanwege ons 100-jarig bestaan en bijzondere betekenis en rol als werkgever in Tilburg.

De Tilburg Trofee werd in 1970 door het gemeentebestuur ingesteld en wordt onder andere uitgereikt aan instellingen, verenigingen die 100 jaar bestaan en zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de stad.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief