Technisch Installatiebureau Van Wijngaarden gaat verder onder de naam Hoppenbrouwers

Technisch installatiebureau Van Wijngaarden bv uit Nieuwerkerk aan den IJssel gaat sinds vrijdag 10 november officieel verder onder de naam Hoppenbrouwers Techniek Nieuwerkerk aan den IJssel. Het familiebedrijf maakt sinds 12 mei dit jaar deel uit van Hoppenbrouwers. De naamsomzetting is een belangrijke mijlpaal tijdens de integratie naar één bedrijf.

Verschillende collega’s kwamen vrijdagmiddag samen op de vestiging in Nieuwerkerk aan den IJssel om de naamsomzetting officieel te maken. “Door de toevoeging van Van Wijngaarden aan ons bedrijf versterken we onze positie in Zuid-Holland, waardoor we onze klanten in deze regio optimaal kunnen bedienen en de reisafstand van onze medewerkers beperken,” vertelt algemeen directeur Henny de Haas. “We hechten veel waarde aan lokale geworteldheid, zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers. Zo we kunnen groeien en toch dichtbij blijven. Met een sterk en enthousiast team is deze integratie een waardevolle aanvulling voor ons bedrijf.”

Familiebedrijf

“Van Wijngaarden is in 115 jaar uitgegroeid tot een middelgroot installatiebedrijf met een rijke historie en een zeer goede reputatie in de markt. Het is gezien de consoliderende installatiemarkt is moeilijk te bepalen wanneer een goed moment is om na te denken over mogelijke opvolging, of te beslissen of je je organisatie verder professionaliseert. Om een volgende stap te kunnen maken zijn we daarom op zoek gegaan naar een familiebedrijf met dezelfde bedrijfscultuur, waar de medewerker op de eerste plaats komt,” geven Pim Kooijman en Chantal Hoogendoorn, voormalig eigenaren van Van Wijngaarden, aan.

Continuïteit voor de medewerkers en klanten

“Bovendien vonden wij het belangrijk dat onze vestiging zelfstandig en autonoom verder zou gaan. Met de aansluiting bij Hoppenbrouwers zijn wij ervan overtuigd dat ons familiebedrijf in goede handen is. Zo kunnen we beter inspelen op de toekomstige ontwikkelingen in de markt en blijft de continuïteit voor de medewerkers en klanten ook in de toekomst gewaarborgd,” vult voormalig eigenaar Pim aan.

Sterke positie in Zuid-Holland

Met de aansluiting van Van Wijngaarden versterken wij onze positie in Zuid-Holland en halen wij 115 jaar expertise in huis. Naast het realiseren van nieuwbouw- en renovatieprojecten in de utiliteitsbouw, is onze nieuwe vestiging actief op het gebied van service en onderhoud, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Het bevlogen team van 40 gemotiveerde medewerkers zet zich elke dag in voor diverse projecten.

De naamsomzetting is in Nieuwerkerk aan den IJssel vrijdag gevierd onder het genot van een drankje. De middag is afgesloten met een feestelijk diner met alle collega’s.

Ontvang onze nieuwsbrief