Technisch hbo traineeship start in september 

In september 2019 start Hoppenbrouwers Techniek een traineeship voor technisch hbo’ers werktuigbouwkunde, die zich verder willen bekwamen tot professional binnen gebouw gebonden installaties. Ook HBO’ers elektrotechniek of mechatronica die graag de switch willen maken richting de werktuigbouwkunde zijn van harte welkom. Hieronder vind je alles over het programma, aanmelden en de reden van de opstart.

Werken EN leren EN bijdragen aan een duurzame wereld als hbo-werktuigbouwkundige.

Traineeship voor werktuigbouwkundigen bij Hoppenbrouwers Techniek

Bijna, net of nog niet zo lang geleden afgestudeerd aan een technisch hbo? De wereld ligt voor je open. Welke keuze maak je? Liefst wil je alles tegelijk: werken bij een bedrijf waar je kunt groeien, nog verder kunt leren én je vanuit je vakgebied kunt inzetten voor een duurzame wereld. Het traineeship van Hoppenbrouwers Techniek voor afgestudeerd hbo-technici is zeker het overwegen waard.

Traineeship; meer dan alleen kennis

In dit traineeship van 1,5 jaar verdiep je je kennis en ervaring in gebouwgebonden werktuigbouwkundige installaties. Je doet technische vakkennis op over de nieuwste technieken. Je werkt mee aan uitdagende projecten; van ziekenhuis tot industrie, van woningbouw tot grote utiliteit. Intern heb je de mogelijkheid om te werken in verschillende teams en leer je de verschillende disciplines kennen; van calculatie tot ontwerp, van uitvoering tot service/onderhoud en beheer. Je werkt vanuit één van onze vestigingen: Udenhout, Heesch of Dongen. Je krijgt een coach die jou helpt focussen op je persoonlijke ontwikkeling. Ook krijg je Soft Skills trainingen zoals samenwerken, persoonlijke effectiviteit en leidinggeven. Je wordt onderdeel van de Young Hoppenbrouwers Community met de andere trainees. De opleidingskosten zijn voor rekening van Hoppenbrouwers Techniek. En natuurlijk, bij een goed verloop van je traineeship, een gegarandeerde baan bij een groeiend bedrijf waar het draait om de kracht van mensen.

Traineeprogramma W-installaties, start september 2019

Het traineeprogramma start in september 2019. Je kunt je aanmelden als je een afgeronde technische hbo- of wo-opleiding hebt, zoals werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica. Je hebt maximaal 3 jaar werkervaring en bent gemotiveerd, enthousiast en enorm leergierig om de specialist te worden in gebouwgebonden W-installaties. Het lijkt jou uitdagend om via je werk bij te dragen aan een duurzame leefomgeving.

Bijdragen aan een duurzame wereld als werktuigbouwkundige

Corné de Meijer, adjunct-directeur bij Hoppenbrouwers Techniek, vertelt over de reden om een traineeprogramma te ontwikkelen: “We willen de beste werktuigbouwkundig installateur van Nederland zijn en bijdragen aan een duurzame wereld. Daar hebben we ambitieuze professionals voor nodig die specialist willen worden in gebouw gebonden werktuigbouwkundige installaties, bijvoorbeeld als lead engineer, BIM-tekenaar, werkvoorbereider, projectcoördinator, projectleider of commercieel adviseur. In de huidige energietransitie leiden we deze professionals graag zelf op.”

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief