Sponsorcontract Hoppenbrouwers Techniek Almelo en Heracles verlengd

Hoppenbrouwers Techniek Almelo tekent opnieuw een sponsorcontract met voetbalclub Heracles uit Almelo. Net als Hoppenbrouwers is Heracles een club waar het team centraal staat en een winnaarsmentaliteit heeft. Als lokale technische dienstverlener supporten wij hen graag.

Samen ‘verder’ spelen

Hoppenbrouwers en Heracles zijn geen vreemden van elkaar. Na de aansluiting van Löwik Installatiegroep in oktober 2020 continueerde zij het partnership onder de naam Hoppenbrouwers Techniek Almelo. Het hernieuwde sponsorcontract is 2 juni in het Heracles stadion ondertekend.

Peter Valk, vestigingsdirecteur van Hoppenbrouwers Techniek Almelo, vertelt opgetogen over het hernieuwde partnerschap met Heracles en de overeenkomsten binnen beide clubs. “Onze organisatie werkt in kleine teams en we denken groot. Dit gebeurt allemaal onder het motto: durf te dromen en maak ze samen waar.” Tom Uitzetter, commercieel manager Heracles: “De pijlers van Hoppenbrouwers Techniek sluiten naadloos aan op die van Heracles. Beiden partijen geloven in groei en in de ontwikkeling van talent. We willen Löwik Installatiegroep bedanken voor hun trouwe steun de afgelopen jaren en zijn tegelijkertijd ontzettend trots dat we de samenwerking kunnen voortzetten met Hoppenbrouwers Techniek Almelo. Het partnership tussen Hoppenbrouwers en Heracles, draagt bij aan de lokale geworteldheid van Hoppenbrouwers in de regio Twente”.

Het elftal van de praktijkschool

Eind deze zomer opent de vestiging in Almelo haar praktijkschool. Hier worden bbl’ers een avond per week de fijne kneepjes van de techniek bijgebracht ter aanvulling op hun opleiding. Op deze manier stimuleren wij jonge starters en leiden hen op tot volwaardige vakmensen. Onder leiding van de ‘coach’, de praktijkopleider, gaan zij in teamverband en zelfstandig aan de slag. Het belooft een feestelijke opening te worden in Almelo. De praktijkschool wordt geopend door een speler van Heracles. Wie dat is? Dat houden we nog even geheim..

“De technologie, medewerkers, klanten en de maatschappij ontwikkelen zich continu en razendsnel. Het ontwikkelen van onze medewerkers is daarom één van onze pijlers. We geloven in eigen kweek en doorstroom van onderaf. Op deze manier kunnen jonge mensen kennis maken met ons familiebedrijf en daarin meegroeien” benoemt Peter. Uiteindelijk komt het in beide organisaties op hetzelfde neer: “Een gezonde mix van jeugd, ervaren professionals en een goede coach maakt een team succesvol.”

Hoppenbrouwers langs de lijn

Het sponsorschap beperkt zich niet tot het openen van de praktijkschool. Komend seizoen is het Hoppenbrouwers logo weer te spotten tijdens de eredivisiewedstrijden van Heracles. Ook aan medewerkers en relaties is gedacht. Zij kunnen op gereserveerde plaatsen in het sfeervolle Heracles stadion genieten van mooie wedstrijden. De hernieuwde sponsoring versterkt daarmee de naamsbekendheid in de regio.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief