Hoppenbrouwers Oostvoorne sluit zich aan bij de vestiging Goedereede

Hoppenbrouwers Techniek Oostvoorne sluit zich aan bij onze vestiging in Goedereede. Om de samenwerking in deze regio te optimaliseren gaan we de diensten vanuit één vestiging aan te bieden. In september nam Hoppenbrouwers Techniek het voormalig Vroegh & Hobbel over, tezamen met voormalig Van Wijk B.V.

Vestiging Hoppenbrouwers Techniek Goedereede blijft voortbestaan

Het installatiebedrijf in Goedereede past goed bij de strategie van Hoppenbrouwers en zal zich daarnaast verder ontwikkelen naar een regionaal installatiebedrijf. We zien veel kansen in de markt en de potentie voor de toekomst door verduurzaming. Alle medewerkers uit Oostvoorne krijgen een plek binnen de vestiging Goedereede.

Wat betekent dit voor klanten

De klanten van Hoppenbrouwers Techniek Oostvoorne ontvangen deze week een brief waarin het voorgenomen besluit kenbaar wordt gemaakt. Het sluiten van de deuren in Oostvoorne heeft geen directe consequenties. Alle garanties en onderhoudswerkzaamheden blijven wij vanuit vestiging Hoppenbrouwers Techniek Goedereede uitvoeren.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief