Joulz en Hoppenbrouwers bezegelen samenwerking met driejarig partnercontract

Met de samenwerking helpen Joulz en Hoppenbrouwers ondernemers op het gebied van midden- en laagspanning. Samen zorgen wij ervoor dat de complete energievoorziening optimaal wordt ingericht. De focus ligt hierbij op de complete elektrische installatie vanaf de aansluiting van de netbeheerder tot en met de laagspanningsinstallatie.

Nauwe samenwerking Joulz en Hoppenbrouwers bezegeld voor drie jaar

Joulz helpt bedrijven bij het realiseren van hun energie-ambities. Dankzij integraal advies op het gebied van ontwerp, realisatie en exploitatie biedt Joulz een totaalpakket. Met jarenlange kennis op het gebied van energie-infrastructuren, meetdiensten, laadoplossingen en zonnestroominstallaties is Joulz een gevestigde naam in het energielandschap. Ook voor energieopslag is Joulz het aanspreekpunt voor zakelijk Nederland. Dankzij het partnercontract zetten Joulz en Hoppenbrouwers ondernemend Nederland AAN tot nieuwe energie.

Een logische stap

Freddy van Peer, regiodirecteur Hoppenbrouwers, over de samenwerking met Joulz: “Het partnercontract met Joulz is een logische stap. Het stelt ons in staat om een langdurige samenwerking aan te gaan met een specialist op het gebied van middenspanning. Het doel is uiteraard om onze klanten optimaal van deze samenwerking te laten profiteren. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring op het gebied van laagspanning en werken door heel Nederland. Voor onze klanten willen wij een veilige en betrouwbare middenspanningsinstallatie realiseren, samen met Joulz maken we dat waar. Op deze manier heeft de klant maar een aanspreekpunt, in plaats van dat ze zelf op zoek moeten naar meerdere partners.”

Een stabiel én flexibel partnership

Directeur Joulz, Jan Verheij, sluit zich aan bij de quote van Freddy. “Joulz en Hoppenbrouwers zijn complementair aan elkaar. Hoppenbrouwers levert kwaliteit en veiligheid op het gebied van laagspanning, Joulz doet dat op het gebied van middenspanning. Daarnaast levert de samenwerking efficiency voordelen op. We bieden een totaalpakket aan klanten zodat de zorg écht uit handen wordt genomen. Belangrijk is dat beide partijen geloven in de samenwerking en dat zag je terug in de eerste bijeenkomsten. En minsten zo belangrijk:  we delen de passie voor techniek en de kwaliteit die we leveren. We kijken uit naar de mooie projecten die we samen realiseren!”

De komende jaren werken Hoppenbrouwers en Joulz aan innovatieve manieren om ondernemers te ondersteunen bij hun vragen op het gebied van de energietransitie. Ondernemers die op zoek zijn naar begeleiding en advies, maar ook realisatie, onderhoud en beheer worden optimaal gefaciliteerd door deze samenwerking. We zorgen voor een maatwerk aanpak en maken samen de energie-ambities van onze klanten waar.

Ontvang onze nieuwsbrief