Ruim 1500 bezoekers tijdens Open Dag Hoppenbrouwers

De Open Dag op onze vestigingen was een succes. Op zondag 8 maart mochten wij 1523 bezoekers ontvangen. Jong en oud kwamen een kijkje nemen op onze vestigingen en ontdekten waar techniek leeft. Van het verhaal van Hoppenbrouwers, wat we doen en voor wie, tot de uitvoering en onze nazorg. Onderweg was er veel ruimte voor demo’s en activiteiten door onze medewerkers.

Waar Techniek Leeft

Ieder jaar opent Hoppenbrouwers haar deuren voor familie en vrienden van collega’s, buurtbewoners en andere geïnteresseerden en werkzoekenden in ons familiebedrijf. Dit jaar was het thema: Waar Techniek Leeft. Collega’s vertelden gepassioneerd over hun werkzaamheden en projecten, we lieten de verschillende disciplines zien, kinderen konden een tafellampje maken en je technische kennis kon je testen in de Hop Quiz! Met de winnaars is op het opgegeven e-mailadres contact opgenomen.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief