Hoppenbrouwers Techniek haalt 7.500 euro op voor het goede doel tijdens Roparun 2019

De kracht zit in onze mensen, en niet alleen tijdens de dagelijkse werkzaamheden van Hoppenbrouwers Techniek. In het pinksterweekend hebben 26 collega’s de driedaagse estafetteloop afgelegd voor het goede doel. Daarbij is er ruim 7.500 euro opgehaald door van Parijs naar Rotterdam te lopen. Deze opbrengst ondersteunt de missie van Stichting Roparun: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.”

Zaterdag 8 juni stond team #351 klaar aan de start om aan de afstand van 532 kilometer te beginnen. Samen met de chauffeurs, catering, navigators en masseurs hebben ze elkaar er doorheen gesleept om maandag 10 juni trots en voldaan over de finish in Rotterdam te komen. Ieder teamlid heeft een grote bijdrage geleverd aan dit resultaat, een samenwerking die dit weekend extra bijzonder heeft gemaakt.

“Een geweldige ervaring en groot avontuur wat we nooit meer zullen vergeten” vertelt deelneemster en Directeur Personeel en Organisatie Ellen Vermeer.

Opbrengst Team Hoppenbrouwers

De ruim 7.500 euro wordt ingezet om verschillende projecten van Stichting Roparun te steunen. Alle projecten maken het mogelijk om het leven te verlichten voor mensen met kanker.
De opbrengst van Team Hoppenbrouwers is samengebracht dankzij de donaties vanuit familie, vrienden en relaties. Hiervoor bedanken we alle sponsoren en kijken we terug op een fantastisch weekend!

Beleef de Roparun in onze aftermovie.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief