Hoppenbrouwers als System Integrator voor provinciehuis in ’s Hertogenbosch

13 partijen mochten op schouw komen, nadat provincie Noord-Brabant een tender uitschreef. Hoppenbrouwers Techniek was een van die partijen. Hoera! Het Brabantse familiebedrijf kreeg de opdracht. En wel om als System Integrator aan de slag te gaan. Aanstaande december is het provinciehuis in ‘s Hertogenbosch voorzien van beveiligingssystemen met een overkoepelend Security Management Systeem NOX SIMS.

Trots en blij is Koen Versteijnen, Projectleider Beveiliging: “Zo mooi dat we van de provincie de kans krijgen om te laten zien wat we in huis hebben als System Integrator.” Een belangrijke stap voor het technisch bedrijf uit Brabant, want er is veel behoefte aan softwareoplossingen waarmee verschillende subsystemen op één enkel platform worden beheerd.

Koen: “De installaties waar het provinciehuis behoefte aan heeft, kennen we goed en bouwden we vaker. Eigenlijk doen we dat wat we nu als System Integrator aanbieden, al heel lang. Maar het is pas van de laatste tijd dat we ons er mee profileren. Samen met onze partner en leverancier ARAS Security trokken we als team op en hebben we het Provinciehuis weten te overtuigen.”

Dit gaat Hoppenbrouwers doen voor de provincie Noord-Brabant

Ombouwen inbraak- en toegangscontrolesysteem
Gedeeltelijk ombouwen en upgraden camerasysteem
Upgraden intercomsysteem
Security Management Systeem (SMS) inrichten
Onderhoudscontract van 10 jaar
Onderhouden en aanpassen van de beveiligingsinstallaties
Onderhouden en aanpassen bouwkundige beveiliging, zoals: slagbomen, elektronische toegangspoorten en speedlanes

Alles onder één dak

Dat de provincie voor samenwerkingspartner Hoppenbrouwers heeft gekozen, is een optelsom van een aantal factoren, zoals kennis, prijs en draagkracht. Wat ook in hun voordeel heeft gewerkt, is dat ze de expertise in huis hebben om het SMS (Security Management Systeem, red.) te installeren alsook de technische installaties. “Wij installeren alles zelf, van kabel tot en met SMS. Dit houdt in dat je minder ‘vreemde mensen’ over de vloer krijgt”, vertelt Koen. “En natuurlijk zijn de lijntjes hierdoor extra kort. Iets wat de communicatie alleen maar ten goede komt.”

“Deze opdracht laat zien dat wij een volledig ondersteunend System Integrator zijn”

Koen VersteijnenProjectleider Beveiliging

Volwaardig partner

De commitment die beide partijen naar elkaar hebben uitgesproken, houdt onder andere in dat Hoppenbrouwers als een volwaardig partner wordt gezien. In een speciaal prestatiecontract is dan ook opgenomen dat Hoppenbrouwers zorgdraagt voor het onderhouden en, als het nodig is, ook voor het aanpassen van installaties. Koen: “Datzelfde prestatiecontract is ook van toepassing op onze dienstverlening. Dit contract daagt ons uit om ons als bedrijf nog verder te ontwikkelen, zodat we alle afspraken naar volle tevredenheid nakomen. Het geeft onze mensen de kans om te groeien en te verbeteren. Deze opdracht laat zien wat wij in ons mars hebben als System Integrator.”

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief